2018.06.10 19:23 (prieš 8 m.)
Na as savo vyriskiu kolkas negaliu labai skustis, su pilveliu bendrauja, daznai klausia kaip jauciuosi, ar man jau labai sunku. Tases irgi ima nesti, duoda tik lengvus nesulius man
namu ruosos darbus as visada pasidarydavau ir iki siol galiu pasidaryti pati, tai as jam del to ir neburbu, ypac dabar, kai nedirbu ir turiu laiko, tai namus susitvarkau pati, bet jeigu paprasau ka nors padeti, tai jis niekad neatsako, padaro ka prasytas
ois vyrisku darbu tai aciu Dievui viska padaro, baldus surenka, varztus isuka ir t.t. Tai niekad nesuku galvos del tokiu dalyku, nes zinau, kad bus padaryta
Vienintelis dalykas tai alkoholis, kolkas teisiu neturi, tai i ligonine ar taip, ar taip nenuveztu manes, mums pirmas leliukas, tai dabar paskutinem dienom labai jauciu jo nora tarsi isilakstyt paskutini karta, per visas iseigines nori susitikt su draugais, isgert, cia vis svaigo, kad ir i kluba dar noretu nueiti.. Gerai, kad as gerai jauciuosi, dabar 35sav. Bet susitinkam su draugais ir pavakarojam ilgiau dar kolkas, bet irgi vis uzsimenu, kad bet kada jau lelyte gali pasibelsti ir kas bus, jeigu busi isgeres, man tokio taves nereikia tada salia
tai vakar pabuvau neiprastai gera ir isleidau paskutini karta pasilakstyti
tai buvo klube su draugais, tai patenkintas iki ausu
dabar jau tures aprimti su tais lakstymais
nes sutare esam ir pazadejes, kad per naktis nelakstys be susitarimo