2018.06.11 08:37 (prieš 8 m.)
Labas rytas , as irgi anksti keltis pradejau , siandien 5:30 ryte pakilau, oj bus sunku visa diena istraukt , nes pietu pasnaust tai man cia pfffff prabanga butu
Kas del temos Apie antra ir Trecia vaikus , tai manau priklauso nuo amziaus skirtumo tarp vaikui , nuo to priklauso Kas sunku , Kas lengviau
Bet is esmes lengva nebus ! Tarp mano pirmo ir antro vaiko 4,5 skirtumas , Kas lengva : jokiu pavydo scenu is vyresnelio , plius diena pries jai Gimstant , jis pradejo mokyklon eit , tai daug laiko skirt galejau antram vaikui , na o Apie patirti isvis nekalbu, su antru viskas zinoma ir daug daugiau kantybes pas mane pacia , nes Kai viska zinai - esi ramesne mama , o vaikas tai jaucia
na o sunkumai prasidejo veliau , Kai mazoji vaikaciot ismoko , tai ten jie kaip suo su kate riejasi abu , nera labai daug veiklos , Kuri Domintu juos abu, tikrai labai sunku Buna juos abu uzimt.
Su treciu mano atveju bus taip : beprotiskas pavydas is vidurinio vaiko ( nes skirtumas nepilnai du metai) , Bet leliukui praaugus, gales kartu zaist ir man bus lengviau . Olivia dar su pampersais , tai vienam keiciu pampi- ir kitam pakeisiu , abu piena gers ir tt , zodziu as toj rutinoj vis dar esu , tai Kad man cia du ar Trys vaikai jau didelio skirtumo nebus