2018.06.10 01:24 (prieš 8 m.)
menulyn@ parašė:
Tokia mama ir as noriu buti kaip Jus
visur eiti, vaZiuoti, nes buti namie nepakenciu, ypac kai oras geras tai net gaila dienos.. nesustabde manes net nestumas :)…
Manasis buvo iš pakabokšlių
dienom. Už tai nuo 5pilnų savaičių miegojo 7-8,5 val nepertraukiamai kokius tris mėnesius, tai spėjome su vyru atsigauti, išsimiegoti prieš dantų sezoną
Bet man jokio diskomforto nekėlė jį maitinti kur diskretiškai pasisukus, biškį prisidengus
buvo labai patogu tuo metu keliauti
tik va pampių keitimas buvo sudėtingiau, nes jau buvo vėsiau, tai tekdavo automobilyje arba šaut iki artimiausio statoilo
nvjolcia6 parašė:
Mielos ka daryt snd visa diena ne iseinu is tualeto taip vidurius paleido
Daug skysčių, dėl rehidrono bijau sakyti ką. Na asmeniškai su pirmagimiu buvo apie 34 savaitę žiaurus apsinuodijimas nuo braškės. Matomai papuolė neplauta ar kokia.. Tai biškį dar vėmiau greta to viduriavimo. Kitą parą ėmė trauktis gimda. Tai mane infekciniam atlašino ir paleido
Labai svarbu atstatyti skysčius, tai jei daugiau praradai - lašalinė nepakenks
Bet čia reik į priėmimą lėkt infekcinės. O prieš tai dar gali į priėmimą GNų tiesiog dėl lialkos pasižiūrėti.
Morkele parašė:
Man irgi patiko vaiko prieziuros atostogos su antru vaiku
Kiekviena diena prie bet kokio oro isidedavau vaika i masina ir vaziuodavom i fainiausia parka prie upe…
vakkerjenter parašė:
Mamytes, ar rimtai reaguoti i tai jog jau nuo vakar nejauciu kad mazylis spardytusi, jauciu kad vartosi, bet nejauciu kad spiria😳 ar cia nera ko bijoti? Kazkaip ner…
Mano ginekologo žodžiai yra labai aiškūs tokiu atveju:"sunerimai dėl leliaus judesių - GNai".
Bet ta savaitė tokia... dabar kaip tik darosi kūdai vietos, tai jei mažasis ten nardo lygiai tiek pat intensyviai, kiek spardydavosi, tai sveikinu perėjus į paskutinį lygį
dabar tuos spyrius kaip kungfu pandos pajusi tik per kitą nėštumą