Pumpurė parašė:
Butent kad jau kaži ar galiu gerti ta magni.. kai kaiptik išnešiot stengiuosi kuo ilgiau![]()
Man gydytoja leido iki 36 Sav magni gert.
Pumpurė parašė:
Butent kad jau kaži ar galiu gerti ta magni.. kai kaiptik išnešiot stengiuosi kuo ilgiau![]()
Man gydytoja leido iki 36 Sav magni gert.
simute777 parašė:
Kiek zinau gliukozes tyrimas atliekamas 24-28 savaitemis. Kitu laiku nebetikslus duomenys
Man darys 30 savaite, nes turi itarimu
Zivilliuke parašė:
Man darys 30 savaite, nes turi itarimu![]()
Keista, kad dabar nedaro.
simute777 parašė:
Keista, kad dabar nedaro.
Nu man jau darė viena prieš 3 savaites. Bet ne ta trijų taškų o paprasta. Tai rezultatai buvo geri. O dabar visgi nusprendė kad reikėtų ir ana padaryti. Tai sake per sekantį termina. Tai va lauksiu.
Manęs akušerė net nesveria, tai nėra buvę jokios kalbos apie svorį. Pati namie sveriuosi ir stebiu. 🤔
Pas mane namie irgi 5m vaikinukas. Rūpinas mamyte, glosto pilvuką, vis klausia, ką vaikelis veikia, ar nesispardo. 😍 šiandien darželyje buvo mamyčių šventė, tai gavau dovanų atvirutę, kurioje mama nupiešta su pilveliu. 😀😍
Pavasariukė parašė:
Sveikos, norėjau paklausti-ar visoms, per apsilankymus pas gydytoją paklauso vaiko širdelės, pamatuoja pilvo apimtį? Man dar nė karto to nedarė.![]()
Taip, man matuoja pilvą ir paklauso širdelę.
Pavasariukė parašė:
Sveikos, norėjau paklausti-ar visoms, per apsilankymus pas gydytoją paklauso vaiko širdelės, pamatuoja pilvo apimtį? Man dar nė karto to nedarė.![]()
Manes nei karto nesvere, pati pasisveriu ir pasakau svori.. taip
Pat ir pilvo apimties nei karto neziurejo.. taciau kas karta atejus daro echo, tad mato sirdutes plakima
o echo pagalba visad paziuri vandenis, pamatuoja svori, ilgi mazyles
manau, cia ir yra pagrindas
Justiko parašė:
Merginos, kurios laukiat antro stebuklelio, kaip jūsų kitos atžalos priima ta mintį?Pirmagimei 1.9m tai vis mojuoja pilvui, sako lelia ir glaudžiasi prie pilvo …
Labai kažkaip mes neakcentuojam to pilvo
sūnui 1.8
Tai lyg ir knygutėje supranta, kad pas didelę mamą pilve yra "lialia" ... ar supranta, kad pas mane viduj irgi lialia, klausimas
Įdomu, koks bus pirmas pusmetis, kai tą "lialią" reik papu maitinti
Pavasariukė parašė:
Labas. Visada kraujospudi pamatuoja ir sirdele paklauso, bet daugiau nieko paklausineja ar niekuo nesiskundziu
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai