Lapkritina parašė:
O mūsų dar neišleidžia.. 😕 sako pirmadienį vėlai pagimdėt tai ryt iš ryto išleisim..nu come on..jau atsibodo baisiausiai..o ir vyras jau turejo su kedute atvažiuoti…
O tai kokiu tikslu jusu nepaleidzia?
Lapkritina parašė:
O mūsų dar neišleidžia.. 😕 sako pirmadienį vėlai pagimdėt tai ryt iš ryto išleisim..nu come on..jau atsibodo baisiausiai..o ir vyras jau turejo su kedute atvažiuoti…
O tai kokiu tikslu jusu nepaleidzia?
vakkerjenter parašė:
O tai kokiu tikslu jusu nepaleidzia?![]()
Mus irgi ilgai laike, gimem sestadieni 16:00, paleido antradieni apie 14:00
Veiksmas čia vyksta intensyvus, žiūriu
man dar liko savaitėlė iki mm termino, o kito termino man net nepasakė, visą laiką tik pagal mm skaičiavo. Normalu čia?
O kitas dalykas, kurį pastebėjau vakar, kad pipvelio oda tarsi tokia aptirpusi, glostau jį, o apatinėje dalyje tarsi jautrumas sumažėjęs. Gal neverta nerimaut?
Eglučiuku parašė:
Ech... savaitiniai Mamukai...![]()
https://www.tevu-darzelis.lt/augimo-suoliai/
Kaip jus cia sauniai viska suraset, atrodo tikrai skaiciau visa tai, bet va kai uzklupo vakar vakarop sitas dziaugsmas, tai jau sustresavau, kad kazkas mazylei negerei, verkia, valgo, ant ranku, vel valgo, nu zodziu. Tik norejau jusu paklaust, is patirties gal zinosit, o kaip augimo suoliu nesupainioti su pilvo putimu? Juk tada kudikiai irgi buna neramus, irzlus, verkia isvien. Ar tada jie visai neima kruties?
Pumpurė parašė:
SVEIKINIMAI VISOMS MAMYTEMS!!! DIDVYRĖS MES VISOS*
![]()
Mano vyras isvis neeme atostogu,kol buvau ligonineje dar turejo pora iseiginiu. O taip mes su mazaja sukames vienos namuose
Ramunele000 parašė:
Veiksmas čia vyksta intensyvus, žiūriuman dar liko savaitėlė iki mm termino, o kito termino man net nepasakė, visą laiką tik pagal mm skaičiavo. Normalu čia? :h…
Jei jusu leliukas atitinka viska skaiciuojant pagal mm tai žinoma normalu! Man skaiciavo pagal mm, o kaip daro echo tai vis savaite mazesnis mano lelius, del to viena gimdymo data pagal mm o kita pagal echo nes visada savaite atsilieka ☺
Gileda parašė:
Mano vyras isvis neeme atostogu,kol buvau ligonineje dar turejo pora iseiginiu. O taip mes su mazaja sukames vienos namuose![]()
Ne per sunku? Manasis dvi savaites pabus namie ir eis i darba. Kazkaip jauciu bus sunku... nes tikrai padeda, nes taip tai nei issimaudzius, nei pavalgius likciau :)) bet manau isejus jam i darba bus nauji issukiai, reikes prisitaikyti...
karole123456 parašė:
Jei jusu leliukas atitinka viska skaiciuojant pagal mm tai žinoma normalu! Man skaiciavo pagal mm, o kaip daro echo tai vis savaite mazesnis mano lelius, del to vie…
Man pagal echo irgi sakė atsilieka mažiausiai savaitę. :/
Rippinster parašė:
Kaip jus cia sauniai viska suraset, atrodo tikrai skaiciau visa tai, bet va kai uzklupo vakar vakarop sitas dziaugsmas, tai jau sustresavau, kad kazkas mazylei nege…
Pilvuką, kai pučia jie labai skaudžiai verkia, traukia kojytes prie savęs, spardosi,ir tada neima krūties, arba valgydami staigiai paleidžia ir ima verkt, 'pirdauja', pilvas burbuliuoja. O kai augimo mums buvo šuolis, tai tiesiog mažiau miegojo,dažniau kėlėsi ir aišku ištisai valgė. Praėjus kartą abu variantus jau nesumaišysi, nes pilvukas, tai labai liūdnas dalykas...😓
Ramunele000 parašė:
Veiksmas čia vyksta intensyvus, žiūriuman dar liko savaitėlė iki mm termino, o kito termino man net nepasakė, visą laiką tik pagal mm skaičiavo. Normalu čia? :h…
Man siandien lygiai savaitele liko iki paskirto termino, daugiau jokios datos taip pat nenurode, tik 19 d.
Veikla visiskai neuzsikurusi, skauda tik tarpukoji ir kirksnis. Karts nuo karto sumaudzia nugara. Naktys jau senai bemieges, tai wc, tai rugstis...
skambes gal savanaudiskai, bet jau meldziu, kad mazutis greiciau pas mus ateitu, nes nepakeliu esamos busenos ir enociju svyravimo
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai