enrikat parašė:
Sveikos mamos. Kokia kudikio temperatura laikoma normalia? Internete daug variantu randu,jokio konkretumo. Matuoju su bekontakciu termometru..
Intervale 36,5-37,5
enrikat parašė:
Sveikos mamos. Kokia kudikio temperatura laikoma normalia? Internete daug variantu randu,jokio konkretumo. Matuoju su bekontakciu termometru..
Intervale 36,5-37,5
Mamos, kurios manot, kad turit nedaug pieno, kodel taip nusprendet? Nes pientraukiu ar rankomis to patikrinti neiseis, kudikis visvien istraukia daugiau. Jei vaikas pakankamai kartu slapinasi per diena, pienelio uztenka.
Kitas dalykas tas, kad duodant misinuka vietoj kruties pieno tikrai prades mazeti, nes kudikis nebeuzsisakines jo, todel siulyciau kuo daugiau duoti zysti. Ir neissigasti, jei "kabo" visa diena, nereiskia, kad nepavalgo. Mums nesenai buvo augimo suolis, mazoji buvo irzli, diena uzmigdavo labai trumpam, pastoviai kabejo ant kruties ir ka, po dvieju dienu viskas susitvarke, vaikas miega ramiai ir daug, vel valgo iprastai. Tiesiog daugiau pasidomekite zindymu ir jo etapais, nepulkit iskart prie misinuku..
Panele92 parašė:
Jei tose krutyse butu tonpienuko su mielu noru visada duodu kruti kad tik gamintusis pienukas bet deja jo pas mane nedaugeja.. ko tik nedariau..
O iš kur žinot kad nedaugeja?
Ar išvis kiek jo pas jus yra
aš tikrai nepiktai, tiesiog įdomu, nes visada maniau kad tokio dalyko pamatuoti negalima
egle84 parašė:
O ka ten baisaus radot internete pavojingo?kefalohematomas paprastai organizmas rezorbuoja(sugeria) per kelias savaites ar menesius.tik nezinau,kodel Jums punktavo(…
Pirmoji turejo tokia kefalhematoma, buvo sukieteje, bet per kelis menesius issivaiksciojo, dabar nei zymes
enrikat parašė:
Bekontaktį galite mesti į šiukšliadežę... Jei vaikas sušyla, suprakaituoja, tai jis rodo pieno riebumą tada
Aš turėjau microlife'ą. Buvo garantiniame, atsakymas, kad veikia super gerai, bet nuo to labiau pasitikėti nepradėjau. Kur kas geriau pažastinis.
dorotte parašė:
Bekontaktį galite mesti į šiukšliadežę... Jei vaikas sušyla, suprakaituoja, tai jis rodo pieno riebumą tada![]()
Tikrai taip, microlife ir aš turėjau ir daugiau niekada bekontakcio nepirkčiau, pažastinis geriausiai parodo
AgneHill parašė:
Sveikos , prisiduodammes jau Lt , skrydis praejo puikiai ,lelyte vakarais buna labai nerami visada , skrydis vakare buvo ir dar pusantros val velavo, Bet ji tik…
O kur laiket? Nesioklej?
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai