simcia parašė:
mes misinuka valgom, ir nesuprantu kad cia yra.
Sesuo maitino mišiniu sūnų. Tai daug mišinių netiko, o to rodiklis - žali kakučiai. Gali būti kad ir jums taip. Pabandykite kelias dienas kitą mišinį duoti ;)
simcia parašė:
mes misinuka valgom, ir nesuprantu kad cia yra.
Sesuo maitino mišiniu sūnų. Tai daug mišinių netiko, o to rodiklis - žali kakučiai. Gali būti kad ir jums taip. Pabandykite kelias dienas kitą mišinį duoti ;)
Pieno su kiekviena diena man vis mazeja:/ cia 20min “darbo” is abieju su rankiniu pientraukiu. Iki siol turejau issinomavus is vaistines profesionalu, tai 30-50ml budavo, o dabar antra diena vis maziau ir krutis labai sumazejo... ar gali buti, kad dingsta pienas?
Gal kuri gali numesti zindymo forumo linka? Kazkoks pagrindinis yra girdejau, bet nerandu niekur
simute777 parašė:
Pieno su kiekviena diena man vis mazeja:/ cia 20min “darbo” is abieju su rankiniu pientraukiu. Iki siol turejau issinomavus is vaistines profesionalu, tai 30-50ml b…
simute777 parašė:
Pieno su kiekviena diena man vis mazeja:/ cia 20min “darbo” is abieju su rankiniu pientraukiu. Iki siol turejau issinomavus is vaistines profesionalu, tai 30-50ml b…
Gal valgot mazai ar vandens geriat nedaug? Arba kazkokia kita priezastis?
simute777 parašė:
Prazioplinau. Dėl ko jūs jį traukiat? Iš spalvos panašu dar tik į pereinamąjį, iš priespienio į pieną
Aiste13 parašė:
Jei nepaslaptis ir nesunku atsakyt, kur nemokamai atsisiust? 😊
Kazkas buvo imete cia is merginu senokai va ka radau pagooglinus;)
https://www.docdroid.net/wLfWhMg/nepakeiciamas-kaip-motinos-meile.pdf
Aiste13 parašė:
Nemoku linka imest per programele
Aciu
OlgaLook parašė:
Gal valgot mazai ar vandens geriat nedaug? Arba kazkokia kita priezastis?
Kad atvirksciai, labai daug valgau, tik del vandens gal daugiau reiketu+karsciai
monamint parašė:
Prazioplinau. Dėl ko jūs jį traukiat? Iš spalvos panašu dar tik į pereinamąjį, iš priespienio į pieną
Nes lb jautri krutine ir speneliai. Labai. Ir is vienos puses beveik netraukia.
O del spalvos mano visada tokia ir buvo, daktare sake, nes riebus pienas
simute777 parašė:
Nes lb jautri krutine ir speneliai. Labai. Ir is vienos puses beveik netraukia.
Jei riebus pienukas, gal todel ir sunkiau traukiasi. Nes irgi pasiziurejau i spalva ☺
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai