jusa parašė:
Kuo pakeitet duona? Nes rugine irgi netinka..
As ziurinejau kazkada barboros psl isivedus raktazodi be glitimo, tai yra ir duoneliu ir miltu, makaronu. Zodziu, daug pakaitalu galima rast
jusa parašė:
Kuo pakeitet duona? Nes rugine irgi netinka..
As ziurinejau kazkada barboros psl isivedus raktazodi be glitimo, tai yra ir duoneliu ir miltu, makaronu. Zodziu, daug pakaitalu galima rast
Bahirri parašė:
As ziurinejau kazkada barboros psl isivedus raktazodi be glitimo, tai yra ir duoneliu ir miltu, makaronu. Zodziu, daug pakaitalu galima rast![]()
Aš iš barboros viską užsisakinėju atradau sausainius ir ledus ve pieno ir glitimo labai skanius
perku ne po vieną, o po 2 dėžutes, kad nereiktų dažnai užsakinėti
o tarp kitko rimi mačiau akcija produktams be glitimo
Tarena parašė:
Gal zinote kur Kaune galiu nusipirkti pampersiuku skirtu maudynems baseine?
Aš turiu atliekamą naują paką 3-8 kg atiduočiau už 3 eurus 🙂
Karole123456 parašė:
Klausiu tevu kurie augino vaikus ir pries 15 metu ir ne viena o po 3 ir 4, vaikai uzaugo kuo puikiausiai, ir nei vienam nieko neatsitiko, todel nematau kazko tokio …
Medus stiprus alergenas, net ne kiekvienas suaugęs jo gali ragauti, ją kalbėti apie kūdikius 🙂
monamint parašė:
Medus stiprus alergenas, net ne kiekvienas suaugęs jo gali ragauti, ją kalbėti apie kūdikius 🙂
Kiekviena diena patepu dantenas lelytei savo ir viskas gerai, nei berimu, nei tustinimasis nepasikeites. Tikrai ne kiekvienas gali pernesti, bet jai jokios reakcojos, juk ne sauksta duodu, o vos vos juo pamasazuoju dantenas, dantukai dygsta, nesame piktos, nes nera didelio skausmo del to kad dantenos suminkstintos 🙂 todel cia mano pasirinkimas del to nes nematau kad jai kazkas nuo to darytusi 🙂
Aurelija89 parašė:
Ar duodat maziukams žuvies taukų?
Mums gydytoja sake naudoti vit d ir zuvu taukus nuo 2 men jau geriam.bet slyksciai labai
Bahirri parašė:
Kaip jau rasiau anksciau, kiekviena mama pati sprendzia kas gerai jos vaikui, kas - ne. Nori, tegul duoda lasinius, medu, dar kazka, reakcija tikrai gali isrysketi daug veliau, kai jau bus velu kazka pakeist. As pradejau nuo saukstelio cukinijos, be nieko, dar duodu sauksteli sulciu ir stebiu, stebiu, bet gali ir po savaites tik isrysketi kazkokie netoleravimo pozymiai, bet nebuciau net pagalvojus apie lasinius. Cia senu gydytoju senas poziuris. Taip, dauguma uzaugo ir su tokiom "tradicijom", bet kaip ir sakiau, anksciau maistas buvo N kartu sveikesnis. As butent todel ir neregistravau mazyles pas gydytoja, kuri mane dar priziuredavo, nes jauciu buciau ir as gavus "patarimu" nuo kuriu eiciau is proto
monamint parašė:
Va butent! As labai megstu blynus su medum, bet net nuo arbatinio saukstelio mane beria.
OlgaLook parašė:
Kaip jau rasiau anksciau, kiekviena mama pati sprendzia kas gerai jos vaikui, kas - ne. Nori, tegul duoda lasinius, medu, dar kazka, reakcija tikrai gali isrysketi …
Aš įmečiau šitą tik todėl, kad gal nežino rizikos žmonės, nes ir simptomų ūmių šiuo atveju nebūna, labai klastinga ir baisi liga..galima ir nepastebėti jos atsiradimo iškart..
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto