777. parašė:
O Lt yra darzeliu pagal amziaus grupes? Nes as tik apie misrius zinau,kas kur dirba ar veda vaikus.
Taip, yra. Pvz 1,5-3, 2-4, arba 2-3. Priklauso nuo darzelio.
777. parašė:
O Lt yra darzeliu pagal amziaus grupes? Nes as tik apie misrius zinau,kas kur dirba ar veda vaikus.
Taip, yra. Pvz 1,5-3, 2-4, arba 2-3. Priklauso nuo darzelio.
fica parašė:
Aš dar iš pernai metų turiu lupilu pašiltintas lietaus kelnes, tai labai pasiteisino, kadangi buvo didokos, tai pavasariui puikiai tiks, o guminius botus turiu nupi…
Žieminius batus pametėm (vieną), kai svečiavomės Vokietijoj 🙄. Tai dabar einam su rudeniniais, o su jais per balas nelabai. Tad va dabar pat reikia guminių, daug jų pigiai mm yra su pasiltinimų. Per balas braudyt dabar. O su rudeniniais į "žmones". O jau paskui plonus guminius, jie ten kelis eurus kainuoja. Kažkaip taip sumąsčiau 😁
Ievulele parašė:
Man net pagalvojus, kad reikes palikt svetimiem augint, asaros kaupiasi, kaltes jausmas kyla 🙄
Nereikia taip galvot. Vaikas jaus jusu baime ir intuityviai nenores leist laika su svetimais. Nusiteikit pozityviai, papasakokit ir vaikui kaip smagu bus darzelyje su kitais vaikais, kiek visko jie nuveiks kartu.
Liolik123 parašė:
Žieminius batus pametėm (vieną), kai svečiavomės Vokietijoj 🙄. Tai dabar einam su rudeniniais, o su jais per balas nelabai. Tad va dabar pat reikia guminių, daug jų…
As guminius su pasiltinimu pirkau is membershop uz viso labo 7 eurus 🙂 ta vidu (kojine) galima istraukt ir lieka ploni.
Ievulele parašė:
Man net pagalvojus, kad reikes palikt svetimiem augint, asaros kaupiasi, kaltes jausmas kyla 🙄
Ne visai. Auginat jus patys. Tiktai tam tikram amziuj vaikui nebeuztenka vien meiles, jam ir su vaikais pabendraut reikia, ir pasisocializuoti. Duot laisve gyventi. Paciam augti. Suprantu, kad nepaprasta. Juk mes 1, tai yra musu dalis. Kaip sirdis. Bet va prisiminiau viena nuraminancia minti, gal ir jumi ikveps
" Kaip teisingai kalbama K.Gibrano knygoje “PRANAŠAS” apie vaikus.
Jeigu dauguma tėvų sugebėtų taip elgtis tikrai daug daugiau vaikų būtų laimingų..
“Ir moteris, laikiusi kūdikį prie krūtinės, prabilo. Kalbėk mums apie Vaikus.
Ir jis tarė:
Jūsų vaikai nėra jūsų.
Jie sūnūs ir dukros Gyvenimo, paties savęs besiilginčio.
Jie ateina per jus, bet ne iš jūsų,
Ir nors jie su jumis, bet jie jums nepriklauso.
Jūs galit duoti jiems savo meilę, bet ne savo mintis,
Nes jie turi savąsias.
Jūs galit priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas,
Nes jų sielos gyvena rytdienos rūme, kuriame jūs negalit apsilankyti netgi savo svajonėse.
Jūs galit stengtis būti tokie kaip jie, bet nesistenkit jų padaryti panašių į save.
Nes gyvenimas negrįžta atgalios ir negaišta su vakarykščia diena.
Jūs esat lankai, iš kurių kaip gyvos strėlės paleisti jūsų vaikai.
Lankininkas mato taikinį amžinybės kely,
Jis įtempia jus savo galia, kad Jo strėlės skrietų greitai ir toli.
Tegu jūsų buvimas lankininko rankoj teikia jums tik džiaugsmą,
Nes kaip Jis myli strėlę, kuri lekia, taip myli Jis ir lanką, kuris yra tvirtas.”
Tas galioja vyresniems nei 1, 5 metų vaikams 😁. Tokiems mažiems dar visgi reikia labiau mamos nei bendraamžių. Ir tikrai nebūtinas darželis iki 3 metų, tik tiek kad mūsų gyvenimo realijos kiek kitokios, reikia dirbti ir vaikus išlaikyti. Vaikai adaptuojasi, viskas bus jiems gerai ir nuo 1 ir nuo 2 ir nuo 3 metų pradėjus lankyti, svarbu, kad tėvai paskui kokybisku laiku su vaiku tą išsiskyrimą kompensuotų. To pakaks.
Nuo kitos savaitės pradėsiu vesti į privatu darželį, kažkaip vakar greitai apsisprendžiau. Radau mini privatu darželį. Kuriame priima labai maža grupe👌 nereiks nesti kiekvieną dieną. Žodžiu pagal mano pageidavimus. Reikia kažką pradėti per save perlipti, pradėt vaiką išleist į didesni pasauli😊😁😓 nors giliai širdyje taip baisuuu
la mour parašė:
Nuo kitos savaitės pradėsiu vesti į privatu darželį, kažkaip vakar greitai apsisprendžiau. Radau mini privatu darželį. Kuriame priima labai maža grupe👌 nereiks nest…
O kiek tas labai maza grupe? Ir kokio amziaus?
As kartais saviskes siaip nevedu i darzeli,tada dazniausiai kazka veikiam, namie ivairios veiklos,vaziuojam visur ir pan.ir tai man atrodo vaikui darzeli Su vaikais geriau,tai kitos pergyvenat manau be reikalo,dazniausiai bijoma pradzios,adaptacijos,bet kai pamatysit,kad vaikui ten gerai,poziuris iskarto pasikeis
Liolik123 parašė:
Tas galioja vyresniems nei 1, 5 metų vaikams 😁. Tokiems mažiems dar visgi reikia labiau mamos nei bendraamžių. Ir tikrai nebūtinas darželis iki 3 metų, tik tiek kad…
Jeigu galėčiau, aš vaiko nevesčiau į darželį iki 3 metų. Mano mama, kuri visą gyvenimą pradirbo auklėtoja, tokios pat nuomonės. Bet realybė kita ir finansai neleidžia pačiai būti namie ar samdyti auklės... Tai eis nuo rudens.
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai