O as labai rekomenduoju sita stumduka, ratai guminiai, neslysta, galima uzspaustu stabdzius, reguliuojasi kad ratai kengviau, sunkiau suktusi.. plius veiklos staliukas pasidaro
neidukas.lt/little-tikes-stumdukas-veiklos-staliuklas-light-and-go
O as labai rekomenduoju sita stumduka, ratai guminiai, neslysta, galima uzspaustu stabdzius, reguliuojasi kad ratai kengviau, sunkiau suktusi.. plius veiklos staliukas pasidaro
neidukas.lt/little-tikes-stumdukas-veiklos-staliuklas-light-and-go
MIKA31 parašė:
Kaip Jums mamos sekasi mest svori po gimdymo?pas mane tai problema su uzketejusiais viduriai ,atrodo ir nevalgau daug ir labiau koses ,pieno produktus o svoris nekr…
Man probiotikai padejo. Isimaisau ju miltelius i pusrycius: jogurta, kose...
MIKA31 parašė:
Kaip Jums mamos sekasi mest svori po gimdymo?pas mane tai problema su uzketejusiais viduriai ,atrodo ir nevalgau daug ir labiau koses ,pieno produktus o svoris nekr…
Kol maitinu nesiseka visai, aš pradedu kudet kažkur po pusės metų po gimdymo 🙂
MIKA31 parašė:
Numeciau truputi ir sustojo, bet as net zinau kodel, negaliu be saldumynu ir kai kritiskai pasiziuriu is sono, tai tiesiog edu edu edu, dabar vaflius su kondensuotu pienu. Beto niekur neiseinu.
monas parašė:
Numeciau truputi ir sustojo, bet as net zinau kodel, negaliu be saldumynu ir kai kritiskai pasiziuriu is sono, tai tiesiog edu edu edu, dabar vaflius su kondensuotu…
As tai irgi edu ypac kazkaip nakti ir ryte norisi kinderiu paest 😂😂😂 kazkodel lb traukia ant cukraus 😯db valgau saldainius "meska siaureje", nu o tik 9 val ryto😂😂😂
karina999 parašė:
As tai irgi edu ypac kazkaip nakti ir ryte norisi kinderiu paest 😂😂😂 kazkodel lb traukia ant cukraus 😯db valgau saldainius "meska siaureje", nu o tik 9 val ryto😂😂😂…
Skanaus 😁,nu jo man po neštumo ir labiau ant saldaus traukia nors nebuvau ju megeja ir ant zuvies
Nnica parašė:
Mamos, ką darot dėl plaukų slinkimoPlaunant krenta kuokštais, namai pilni plaukų - nespėju valyt, net po miego lovoj jų pilna! Plaukų apimtis sum…
Pabandykit Nioxin linija. Ji skirta butent nuo slinkimo ir padeda augt naujiems plaukams. Tik issirinkit tinkama sau nes ten yra regis sesi numeriai. Kaskada naudojau tai padejo puikiai. Dabar irgi pradejau nes baisiai slenka. Lyg ir apmazejo naudojant. Zesiu kaip bus pabaigus. Manau maziausiai menesi reikia naudot kad but geras rezultatas.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai