galiuniaaa2007 parašė:
mamos,ar visos geriat vitaminus?
Aš geriu Pregnacare, dar turiu pilną pakuotę. Bet klausiau daktarės, tai sakė kai prasidės natūralių vitaminų (vaisių, daržovių) sezonas nebegerti ?
galiuniaaa2007 parašė:
Aš geriu Pregnacare, dar turiu pilną pakuotę. Bet klausiau daktarės, tai sakė kai prasidės natūralių vitaminų (vaisių, daržovių) sezonas nebegerti ?
galiuniaaa2007 parašė:
Negeriu.
galiuniaaa2007 parašė:
Negeriu.
O girdėjot, kad jei geriat vitaminus nėštumo metu leliukas labai didelis gimsta?
kažin tiesa ar mitas
galiuniaaa2007 parašė:
Paneles, ar ka nors dar pykina?Mane iki siol![]()
Man dabar jau žymiai geriau nei nebuvo (vemdavau po 5 kartus per dieną), bet retkarčiais ir dabar subloguoju. Bet jau nepalyginsi su tuo kas buvo, tai visai patenkinta aš
GMamyte parašė:
Negeriu.
Mitas. Praeita nestuma geriau pregnacare plus - mergina 3,1kg. Ir mano drauges nedidelius vaikus ta rudeni pagimde, tiesa kokius konkreciai jos vitaminus gere - negaliu pasakyt, bet gere
GMamyte parašė:
Negeriu.
As gimiau 4,3kg
tais laikais vitaminu nescioms nebuvo
eveven parašė:
Labutis mamytes. Norejau paklausti ar prasidejus pavasariui jau susiduret su sienlige? Anksciau gerdavau aceterina, bet dabar ir gine ir vidaus gydytoja liepe kente…
Sveika.
Man tas pats. Negaliu vaistų nuo alergijos vartoti, tai ištisai čiaudau, ašaroja akys, pro nosį sunkiai prakvėpuoju... bet ko nepadarysi dėl savo leliukų...
gjur parašė:
Sveikos mergaitės, iki šiol tik skaitydavau Jūsų pasisakymus, bet dabar noriu ir parašyti... Laukiuosi pirmą kartą (tai labai prašau nesijuokti iš mano klausimo…
Sveika prisijungusi!
Aš irgi pastebėjau, kad ilgiau pasėdėjus ir dar susilenkusi, pradeda skaudėti pilvą, atsiranda spazmai... tai dabar stengiuosi daryti pertraukas, pavaikščioti.
Anksčiau būdavau labai rami, neišdrįsdavau kolegoms ko nors atšauti ar paprieštarauti, bet dabar nėštumo metu kažkoks hormonas matyt išsiskyrė, tai greitai visus nusodinu, neleidžiu lipti ant galvos ir primenu, kad aš laukiuosi ir man negalima nervintis
gjur parašė:
Ačiū, atsakiusioms <3 Bendram išprusimui...neduok Dieve, bet kaip atpažinti jau tą blogą situaciją? Pagrindinis rodiklis pasirodęs kraujas?
Gresiančio persileidimo požymiai yra kraujavimas ir skausmas kaip prieš mėnesines.
gjur parašė:
Sveikos mergaitės, iki šiol tik skaitydavau Jūsų pasisakymus, bet dabar noriu ir parašyti... Laukiuosi pirmą kartą (tai labai prašau nesijuokti iš mano klausimo…
Nemanaj kad labaj kazkas baisau jau
man zinokit irgi pamaudzia ir daznai tai buna per sunke tase prisikraunu atsitesiu namo tai po milimuko buna pamaudzia dar gali maust nes vaikiukas auga ir gymda pleciasi nemanau kag labau pergyvent reikia
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai