naminukas32 parašė:
O mums siandien jau 5!!!😁 👶🤗🎂
Ta proga ir skiepu gavom 😢😖
Sveikinam!!! 👏😊😍❤️💐
naminukas32 parašė:
O mums siandien jau 5!!!😁 👶🤗🎂
Ta proga ir skiepu gavom 😢😖
Sveikinam!!! 👏😊😍❤️💐
Egluuteee parašė:
Ir mano pingviniukas 😂😊😍
Man tai labai zavios tos leliuku dipces, negaliu!😊
sima_1 parašė:
Sveikos, as tylioji nare, tik skaitytoja labiau, retai pasireiskiu. Bet noreciau pasidalint patirtim/nuomone tai mamytei Nikoletai, berods, kuriai nelengva siuo met…
Pati esu gan aktyvus žmogus- mano rankose darbai tiesiog degė- namuose viskas visada buvo svaru iki pedantiskumo, valgyt gaminu neblogai- desertas netgi gaminau , kad namuose visada sau ir svečiams ko skanaus būtų, pati ne silikoninė barbė, bet save visada pati susiziuredavau- ir gel- nagai( pati), ir pedikiūras aparatinis( pati) , plaukus ir antakius- taip pat pati. Kad tik taupiau šeimos biudžetui būtų. Tai mezgiau , tai siuvinejau. Maža to , kad visą nėštumą kaip krištolinei pragulėt reikėjo, tai dabar visi namai sutrini- skalbinių nurinkt 3 dienas dziūvančius nesugebu. Nors ne jauna esu- bet jaučiuosi ir atrodau bent 10 metų vyresnė nei esu... apsileidusi visiškai dėl laiko stokos... O jūs man sakot priimk situaciją ir viską paleisk- nu negi vaikščiosiu nesiprausus ir sutrinais namais kol vaikas neužaugs ? Nedžiugina tai manęs visai, o tik rankos svyra su tokiom perspektyvom...
BeShi parašė:
Kad normalus tas svoris 😊
Dekui 😁 o kada jusu gimes?
Olympea parašė:
I dupciu tema 😅
Va- ziuriu lyg į savo vaiko foto! Irgi jokių rinkių! Badu mes juos marinam ar ką?...
Egluuteee parašė:
Sveikinam!!! 👏😊😍❤️💐
Aciuuuu 😁🤗
NikoletaMarkusAdomėlis parašė:
Vakar nusinesiau gultuke į vonią. Kol duše maudžiausi ir plaukus issidziovinau- zitzė, o į galą taip įsiverkė, kad rami su ir sūpa Au ant rankų , kol neužmigo - ir …
O negali taip būti, kad jūs iš jo per daug tikitės? Maniškis irgi neišbutų gultuke, kol aš duše. Jei nuotaika gera, tai max 10min vienoj vietoj.
NikoletaMarkusAdomėlis parašė:
Tai kad mano dar trūksta iki 4 mėn., po to gal ir bandysiu . Nors esu nusiteikus iki metų vien mp maitint- rugpjūtį noriu į lopšelį vesti- kad zmonetusi, o tai vien…
Nedarykit taip. Vaikai turi mokytis tam tikrų dalykų tada, kai laikas to išmokti. Jei iki metų maitinsite tik mp, tai galite turėti bėdų, kad vaikas nebemokės ryti. Po 6mėn mamos pienas tampa ne toks vertingas, todėl ir rekomenduijama primaitinti.
Egluuteee parašė:
Ir mano pingviniukas 😂😊😍
Oho, pas jus ir dunde nemaza, ir leskutes rinkem nusetos. Kiek saket sveria? 🙂 Gal pas maniski kaip ir pas mane sunkus kaulai del didelio tankio 🙄 nu nera tu rinkiu,nera 😁
as_as_as parašė:
Jus cia rimtai? Iki metu tik mp, be kosiu???
Gal kažkiek , kažkokių receptų kur irgi mp įeina paieskosių- ligų bijau, o juk visi teigia jog mp imunitetą stiprina, neva mažiau ir lengviau tada serga. Tokiam kaime gyvenam, pediatro nėra ir teisių neturiu- neprivažinėsi. O vyro iš darbo atprasti net negaliu- jį tuoj atleis- nieks nesižaidžia siais laikais.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai