Jurgioke parašė:
Pasimatavom😊
Kaip ramiai jūsų į kepurytę reaguoja- mano verkia nesavu balsu kol nenuimu.
Jurgioke parašė:
Pasimatavom😊
NikoletaMarkusAdomėlis parašė:
Gal kažkiek , kažkokių receptų kur irgi mp įeina paieskosių- ligų bijau, o juk visi teigia jog mp imunitetą stiprina, neva mažiau ir lengviau tada serga. Tokiam kai…
Jeeetau, Nikoleta, atsiprasau, bet butinai pasiskaitykit apie kudikio primaitinimo svarba!!! Vis dar maniau, kad jus juokaujat, pasirodo jus rimtai cia....
Mp maitint- taip, sveika kuo ilgiau, bet salia mp yra BUTINAS primaitinimas normaliu maistu!
as_as_as parašė:
Jeeetau, Nikoleta, atsiprasau, bet butinai pasiskaitykit apie kudikio primaitinimo svarba!!! Vis dar maniau, kad jus juokaujat, pasirodo jus rimtai cia....
Garintuvą beaba jau nusipirkau- tad bandysiu kažką, bet turbūt dar ne dabar. Juk 3,5 mėn tik- anksti. Matysim kaip čia bus . Košes ant pieno turbūt pradžiai bus.
indre.jan parašė:
Kaip tinka! 😊 Gal galima būtų dar kartą nuorodą? Ir man prisireikė 🤦♀️😄
Prašom😊
€ 0,79 36%СКИДКА | 3 цвета eslatic платок двойной слои хлопковые новорожденных колпачки и шапки с новорожденных нагрудники комплект розовый желтый Небесно голубой для новорожденных
https://s.click.aliexpress.com/e/EXy0HVe
Jis pas mane ramus tik piktas po skiepų būna.
Garintuvą beaba jau nusipirkau- tad bandysiu kažką, bet turbūt dar ne dabar. Juk 3,5 mėn tik- anksti. Matysim kaip čia bus . Košes ant pieno turbūt pradžiai bus.…
Na tuo labiau, jei nesat tikra, nuo kada primaitint- butinai daugiau apie tai paskaitinekit. Nes tikrai ne nuo metuko, o gerokai anksciau. O koses su mp- taip, zinoma kudikiui bus galima, kai pradesit primaitinima, bet primaitinimas yra visa sistema, reikia placiau apie tai dometis jau dabar.
naminukas32 parašė:
Oho, pas jus ir dunde nemaza, ir leskutes rinkem nusetos. Kiek saket sveria? 🙂 Gal pas maniski kaip ir pas mane sunkus kaulai del didelio tankio 🙄 nu nera tu rinkiu…
Pas mano pirmagimį rinkes atsirado 8 mėn, bet svarbu valgo, žvalus ir t. t. Galvojau ir antrasis jų neturės, bet va gavosi kitaip.
BeShi parašė:
Kad normalus tas svoris 😊
Sveikinimai!
mes irgi rytoj svesim!
Limango parašė:
Jooo.. masinoj ir maniskis kartais taip buna isirekia, o as nieko negaliu padaryt 😬 taip sirdi skauda, bet gi nesustosi vidury kelio vaika ramint 🥺
Nėr už ką, draugė ir sako, kad kepurycių užsakymai prasidėjo. Tai prisipažinau, kad parodžiau TD grupėje kokią dovanų gavome, tai kitos mamos užklause iš kur gavom. Smagu, kad patiko.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai