lauralaura12 parašė:
Ačiū labai, stengiuosi galvoti pozityviai, ir laukiu ir bijau sekančio skano .
O kada jis?
lauralaura12 parašė:
O kada jis?
SimonaZ parašė:
mano oda ir veido ir kuno visada buvo problematiuska del acne.. bet kas vyksta db su mano nugara tai irgi gasdina... nzn ar cia hormonai ar kas...
Mane ir kankindavo acne ir dabar nugara baisi. Bet labai sausa oda tai gal greit baigsis tie berimai. Su pirmu nestumu i antra puse oda pasidare labai grazi ir dingo visi spuogiukai!
Del wc tai as ir kasryt eidavau. O dabar i savaite karta.. bet nevalgau nei vaisiu nei darzoviu dabar. Tikiuos susitvarkys viskas
cherry in the air parašė:
sveikos, sian issigandau; nuejus i wc radau rudai rausvu isskyru vos vos, ar kurei taip buvo? 15sav man
O maziukas kur isitaises? Nes pas mane zemai labai, tai sake gali but ir kraujo biskuti ir isskyru tamsiu. Jei neramu pasirodykit daktarei
lauralaura12 parašė:
Laikykites
as 8 sav kraujavau tai geriau vaistu, po to zvakutes kad stiprintu gimda. Bet daktarai nepasake del ko. Sako taip buna, ne visur jie visagaliai. Dabar svarbu tiket kad viskas bus gerai!
GIRrLe parašė:
Man sitas nestumas sunkesnis labiau pykino ir silpnumas didesnis...valgau gan panasiai tik va su situo i kava negaliu paziureti...tai dar vilties turiu kad gal merg…
As kai laukiaus mergytes man nieko panasaus nebuvo, kava geriau, nepykino, jauciausi labai gerai. O dabar viskas atvirksciai. Tai matau kad kiekvienam individualiai cia tie pozymiai,nenuspesi pagal tai mergyte ar berniukas
simcere parašė:
O maziukas kur isitaises? Nes pas mane zemai labai, tai sake gali but ir kraujo biskuti ir isskyru tamsiu. Jei neramu pasirodykit daktarei
vat ir laukiu kol gris draugas, neuzilgo but turetu, ir keliausiu be eiles pas daktare, nes labai neramu.. ir bijau jog nebutu blogai..
V
MorkaLav parašė:
O kada jis?
Va ką tik buvo, viskas gerai lyg ir, juda, širdelė plaka, nors dar šiek tiek kraujuoju.
cherry in the air parašė:
vat ir laukiu kol gris draugas, neuzilgo but turetu, ir keliausiu be eiles pas daktare, nes labai neramu.. ir bijau jog nebutu blogai..
O jus LT ar uzsieny?
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai