gaaby parašė:
Vaistininke sake kad ryte po pusryciu geriausia nes gerai pasisavina. Arba per pietus. O vakare negerai nes kam apkrauti organizma. Poto internete radau parasyta, k…
Aciu uz info
gaaby parašė:
Vaistininke sake kad ryte po pusryciu geriausia nes gerai pasisavina. Arba per pietus. O vakare negerai nes kam apkrauti organizma. Poto internete radau parasyta, k…
Aciu uz info
Pelė drąsuolė parašė:
Įdomu kuo jie grindė savo draudimus, nes pakankamai keisti. Aš šuniukui konjuktyvitą su ramunėlėmis ploviau ir supratau,kad ir žmonėms tą patį rekomenduoja. Na galų…
Ramuneles, "ale" jau atgyvena ir tik mociuciu laikais taip darydavo... o karves pienas... kad daug siuolaikiniu mamu jo baidosi ??? tik nesuprantu ko ?
O daktarai...na, manau, jie reklamuoja misinukus vusokius ir siulo
nes karves pienas, taip pat "mociuciu laikams" tinkantis ?
Pineapple parašė:
O aš šiandien pirmą kartą pajutau bumbtelėjimą pridėjus ranką ir vyras spėjo pagauti tą momentą.Mano placenta priekyje, tai iki šiol jaučiau tik švelnius pa…
Sveikinu! Mano irgi priekyje tai jau savaite jauciu
bet dar svelnus ir gana ramus ?
vilija.c parašė:
Mamytės, gal žinot kaip gali sutrumpėti kaklelis? Mano brolienę išvežė į klinikas, nes gali būti priešlaikinis. Apie sutrumpėjimus nesu girdėjusi... nes kaklelį vis…
Aš gulėjau ligoninėje su merginuke, kuriai trumpėjo kaklelis, tai jai labai kietėdavo pilvas, užeidavo skausmai ir ji turėjo gulimą rėžimą, nes nuo fizinio krūvio tik blogėjo.
vilija.c parašė:
Mamytės, gal žinot kaip gali sutrumpėti kaklelis? Mano brolienę išvežė į klinikas, nes gali būti priešlaikinis. Apie sutrumpėjimus nesu girdėjusi... nes kaklelį vis…
Tai kad ne visoms matuoja kaip čia išsiaiškinom, kam nėra rizikos greičiausiai nematuoja, bet jeigu nepamatuos tai ir nežinos ar rizika yra ar ne.
O kaklelis taip greit nesutrumpeja. Turi būti spazmai, maudimas, gimdos kietejimas. Reikalingas gulimas režimas, progesteronas arba apsiuvimas. Deja kritiniais atvejais nieks nepadeda ir gali baigtis didele nelaime
tu kurios tai patyrė, manau čia nera, nes jos gydosi savo žaizdas, o kad tokiu buvo tai tikrai, tik gal ne šitoj grupėj. As asmeniškai su viena iš ju bendrauju kuri neteko vaikelio, todėl nežiūriu į viską taip naiviai.
Liusina parašė:
Tai kad ne visoms matuoja kaip čia išsiaiškinom, kam nėra rizikos greičiausiai nematuoja, bet jeigu nepamatuos tai ir nežinos ar rizika yra ar ne.
Papasakokite plačiau, į ką reikia atkreipti dėmesį. Koks maudimas ar pilvo kietėjimas jau nėra "normalus".
SummerDew parašė:
Man gine sake galima gerti beveik visas vaistazoles tik nepersistengt, o negalima liepziedziu ir avieciu.
Kaip tik galima liepziedziu. Rekomenduojama sergant persalimu. Ir gine ir gydytoja ir net trijose skirtingose vaistinese tai sake. Tai pirmas vaistas nestukei.
aniuta07 parašė:
Sveikos mamytės![]()
Na ką, apsilankiau Gariūnuose. Apžiūrėjau vežimukus, lovytes, čiužinukus... radom …
Čia uz nauja tokia kaina? 3in1? Iš kur užsakysit ir gal gariunuose galit pasakyt kurioj vietoj
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai