irmamas parašė:
Noreciau isgirsti kitu nuomone...
Ziurinejau kraitelius. Vienur kepurytes tik uzmaunamos, kitur su raistukais... kok…
Tik auto kėdutėje. Kitaip nesugalvočiau. Kepurė su raištukais patogiau.
irmamas parašė:
Ziurinejau kraitelius. Vienur kepurytes tik uzmaunamos, kitur su raistukais... kok…
Tik auto kėdutėje. Kitaip nesugalvočiau. Kepurė su raištukais patogiau.
irmamas parašė:
Tos maunamos labai nusmunka, geriau su raisteliais pirkit. Keduteje, jokiu lopsiu
irmamas parašė:
Idomu, as viena tokia cia...? del menkiausiu smulkmenu mane ima panika ir atrodi, kad nieko nebezinau ir nebemoku ??? pirmagimes laukiau ir galvos nesukau sau del v…
Aš galvojau kad aš viena tokia
irmamas parašė:
Man uzmaunamos netiko, nes kai galvyte sukioja ausys issiplikina, tik su raisteliais naudojau. O vesimes autokedutej
irmamas parašė:
Vaiką privaloma auto keduteje vežti, jokių svarstymų net neturiu. O kepurytes man bet kokios pasiteisino, vistiek lelius mažai juda, nenusimauna. Pačią mažiausią tai su isvirkstinem siulem pirksiu arba atiduos sese.
irmamas parašė:
Daugumoje komplektuku, kuriuos ziuriu ir man patinka, uzmaunamos kepurytes.... ? reikes atskirai ieskoti.
Galite raistelius prisiūti, jei smukines
AwAw parašė:
Vaiką privaloma auto keduteje vežti, jokių svarstymų net neturiu. O kepurytes man bet kokios pasiteisino, vistiek lelius mažai juda, nenusimauna. Pačią mažiausią ta…
Tikrai neprivaloma, galima ir lopsiuke. Mano pirmas vaikas veziojamas buvo tik lopsiuke, man žiauriai nepatinka tos kėdutės, nei pigiausios, nei brangiausios, įkrenta kaip sliekiukas, gaila vaikučio. Bet antram galimybes nebus žaisti du lopsiu, turėsiu perlipti principus ir dėti į auto kedute, bet stengsiuosi kiek įmanoma mažiau toj kėdutė laikyti.
AgneUgne parašė:
Kaip tik galima liepziedziu. Rekomenduojama sergant persalimu. Ir gine ir gydytoja ir net trijose skirtingose vaistinese tai sake. Tai pirmas vaistas nestukei.
As su liepziedziais ir medum persalima issigydziau per 3 dienas kai mums buvo 9 savaites, nes nenorejau naudoti jokiu vaistu, o liepziedziai man vienintele arbata, kuri padeda. As geriau pirma diena 5 puodelius, nes tai max rekomendacija, o kitom dienom 3 puodelius skiedziau i 5, kad kuo daugiau skysciu suvartot... As galvoju jeigu tie siais laikais ''draudziama / negalima'' turetu toki dideli pagrinda, kazin ar lietuviu tauta butu islikusi
aisku, saikas yra butinas
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai