Monitele parašė:
As buvau 7 sav
Man pasake kad dar tipo neplaka.... Nznau kaip istikruju buvo. Eisiu lapkricio 17…
As kai buvau 7 sav tai man pasake, kad sirdute plaka, hmmm idomiai cia, gal aparatura prasta
Monitele parašė:
As buvau 7 sav
Man pasake kad dar tipo neplaka.... Nznau kaip istikruju buvo. Eisiu lapkricio 17…
As kai buvau 7 sav tai man pasake, kad sirdute plaka, hmmm idomiai cia, gal aparatura prasta
raganaike parašė:
As kai buvau 7 sav tai man pasake, kad sirdute plaka, hmmm idomiai cia, gal aparatura prasta![]()
Gal ir prasta gal ir dakterr dltingejo kazka sakyt. Nes kainklausiau aj taincia tas anas. ( Ji ne mano daktere o einu su siuntimai)
neringiux parašė:
Raudonas bruksnelis veda prie hematomos, geltonai apibrezta gimda, bet cia vaginaline evho buvo, per pilva atrodo ktp
Sveiki, o kodel vienoms daro vaginale, o ne per pilva?Pirma mergyte gimdziau anglijoj ni kart nedare tokios?
aistele23 parašė:
Sveiki, o kodel vienoms daro vaginale, o ne per pilva?Pirma mergyte gimdziau anglijoj ni kart nedare tokios?
nes nlb matesi per pilva,
Vakar neplanuotai passimačiau su savo mažiukais
Nuo ryto vis maude pilvuką , bet nlb kreipiau demesio atsėdėjau paskaitas , o po pietų pasimatė ruzavu tepliojimu. Pasiskambinau ginei liepe nedelsiant atvykti. Padarė echo abiejų širdutes plaka , bet ginei jie kazkaip įdomiai įsikurę ji neturėjus tokio atvejo . Pasikviete kolegą Vladą Gintautą, jo apžiūros metu paaiškejo , kad tai MoMo dvyniiai. Rizinkingiausias dvynių tipas . Juos leidzia nesioti tik iki 32 savaites , kartais iki 34 jei abieju mazyliu rodikliai geri. Tai kogero birzelinukais nebusim
Liepie kuo imanoma daugiau ilsetis , nepervargt ir jokiu naktiniu darbu.
neringiux parašė:
nes nlb matesi per pilva,
Aisku, bet kaip nemalonu jei kiekviena karta ne normalu echo daro, o vaginaline?
na, ten buvo penkta sav, realiai embrionas buvo tik 3 sav, 3,4mm, matesi jis per pilva, bet neaiskiai, tai paziurejo kitaip, kad butu viskas aisku, ir kiausides paziurejo ar gerai viskas, tai va, rado, tik rado ne vien embriona, bet ir ta hematoma
lyg ir taip mazai tureciau rupesciu del nestumo
klaudija20 parašė:
Vakar neplanuotai passimačiau su savo mažiukaisNuo ryto vis maude pilvuką , bet nlb kreipiau demesio atsėdėjau paskaitas , o po pietų pasimatė ruzavu teplioj…
Paskaiciau apie tokius dvynius , nebuvau girdejusi. Tik 1% buna tokiu nestumu , mylekit save ir kuo daugiau saugokite
viskas bus ok
klaudija20 parašė:
Vakar neplanuotai passimačiau su savo mažiukaisNuo ryto vis maude pilvuką , bet nlb kreipiau demesio atsėdėjau paskaitas , o po pietų pasimatė ruzavu teplioj…
MoMo( viena placenta, vienas vandens maisas) oho, turetu identiski dvynukai jauciu buti
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai