Smiley parašė:
Bet nuo menulio nepriklauso? Jau kuri karta pastebiu tokius fintus... 🤔
Nope, lyg ir neveikia jo menulis.
Smiley parašė:
Bet nuo menulio nepriklauso? Jau kuri karta pastebiu tokius fintus... 🤔
Nope, lyg ir neveikia jo menulis.
Smiley parašė:
Ar jusu vaikai reaguoja i menuli? Ta prasme kaip su miegu? Mano maziuke dar neismiega per nakti, bet per sita pilnati tai is vis kosmaras 🤦♀️
Mūsiškė per pilnati prasčiau miega, tikrai pastebėjau ne syki😉
O kaip jus, vezat del tokiu dalyku pas gydytojus? Antra diena toks, net nezinau, ar laukt, ar pas gydytoja registruot. Mano nuojauta sako, kad praeis, bet tokio "darinio" nesu macius, toks kaip stambus iskiles kietas raudonas spuogas. Po maudyniu buvo paraude, dbr tik tas spuogas🤦♀️ sorry, nenusedi ji ramiai, gyvas sidabras nuo ryto iki vakaro🤭
P.S.nufotkinau kai uzmigo.
Moonriver parašė:
O kaip jus, vezat del tokiu dalyku pas gydytojus? Antra diena toks, net nezinau, ar laukt, ar pas gydytoja registruot. Mano nuojauta sako, kad praeis, bet tokio "da…
Aš tai siūlyčiau pastebėti vieną kitą dieną. Jeigu darinukas nepraeis didės, tins tada nuveščiau. Gal tieisiog koks plaukiukas įaugo, išsuko (nemoku išreikšti) ir pasidarė toks mini uždegimas, nes jei jų nedaugėja manau nerimta.
bali parašė:
Aš tai siūlyčiau pastebėti vieną kitą dieną. Jeigu darinukas nepraeis didės, tins tada nuveščiau. Gal tieisiog koks plaukiukas įaugo, išsuko (nemoku išreikšti) ir …
Aciu, ramiau siek tiek pasidare🙂 o siaip tai taip, tik tas vienas ant rankos
E.Va parašė:
Pati veikla prasidejo ar skatino? Antras turetu gimti, per naujus metus. Visai grazi data 😁
40+1 patikrino kaklelį, užjudino ten ir prasidėjo tą naktį
Tai vienas gimęs 7:08, o kitas 7:00
Smiley parašė:
Ar jusu vaikai reaguoja i menuli? Ta prasme kaip su miegu? Mano maziuke dar neismiega per nakti, bet per sita pilnati tai is vis kosmaras 🤦♀️
Blogiau miega - atsibudinėja dažniau ar sapnuoja kažką ir verkt pradeda
Moonriver parašė:
O kaip jus, vezat del tokiu dalyku pas gydytojus? Antra diena toks, net nezinau, ar laukt, ar pas gydytoja registruot. Mano nuojauta sako, kad praeis, bet tokio "da…
O niekas negalėjo įkasti? Atrodo kaip sukandimo vieta sualergizavusi.
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai