E.Va parašė:
O kiek pati vaiko pedute yes? Laisvos vietos turetu likti 1-1.5 cm.
Nuo ilgiausio pirsto iki kulniuko 11 cm
E.Va parašė:
O kiek pati vaiko pedute yes? Laisvos vietos turetu likti 1-1.5 cm.
Moonriver parašė:
Siaip tai gamintoju dydziai nevienodi buna. 23 gali plaukti. Jus pardavejui parasykite, paklauskite koks vidpadzio dydis, kad istrauktu ir pamatuotu, jeigu gyvai nera galimybes. Parasykite jiems vaiko dydi, ir koki dydi jie rekomenduotu?
Moonriver parašė:
Vitpadi pati ismatavau, 14cm ir pagal ju dydziu lentele butu 20-21🤷♀️ bet kai patariama pirkti didesnius, tai galvoju ar nereiktu 22-23🤔
Tai vitpadis dar klausimas kaip matuotas. Ar cia is vidaus ar isores??? O siaip jei jusu 11cm, tai zinokit bus LABAI dideli 22-23, nes mano mergytei pirkom si dydi ir tai didoki nors ilgis pedos apie 13 🙂 bet pirkau turguj ir turejau galimybe pamatuoti su pagaliuku. Tai manau kaip mamos raso, jus visgi paklauskit ka patartu pardavejas is kurio planuojat internetu isigyti 🙂
Smiley parašė:
Tai vitpadis dar klausimas kaip matuotas. Ar cia is vidaus ar isores??? O siaip jei jusu 11cm, tai zinokit bus LABAI dideli 22-23, nes mano mergytei pirkom si dydi …
Is vidaus...
rudeniniu batu dydis berods 20. Oi, kaip sunku pirkti batus internetu...
Moonriver parašė:
Is vidaus...rudeniniu batu dydis berods 20. Oi, kaip sunku pirkti batus internetu...
O nera galimybes grazinti jei netinka?
Moonriver parašė:
Ka tik perskaiciau, galima grazint per 14 dienu, tai bandysiu visgi uzsisakyt🙂
Na arba gal pakeis tada i kita dydi 🙂
vaidosius30 parašė:
Na va jau orai atveso ir jau rankoms vel sakes pasidare kaip ir pernai pradejo vel sauseti trukineti.Ar kam vel kartojasi tokia pat beda.
Aš turiu tą pačią bėda kiekvienais metais šaltuoju metų laiku. Šiemet isbandziau 11 rankų kremu, nes esu visiškoj nevilty. Atrodo tikrai pirkau gerus, bet jei ir padeda tai tik trumpam, vėliau oda pripranta ir vėl sausėja iki krauju... Vienintelis dalykas kolkas gerinantis situacija tai sviestmedzio aliejus, issitepu nakčiai rankas labai dideliu jo kiekiu ir dedu į medvilnes pirstines. Pirkau aromamoj. Šiandien ten beja jų gaminiams 20% nuolaida internetinėj parduotuvėj.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai