oddettele parašė:
Aš duodu riešutųsotieji riebakai augančiam organizmui lb naudinga tikrai neperanksti tik reikia prižiūrėti
duodu graikinių lazdynų anakardžių
![]()
O kaip duodat?Galvoju gal su kokia kavamale bandyti sumalt,su kuo maišot?
oddettele parašė:
Aš duodu riešutųsotieji riebakai augančiam organizmui lb naudinga tikrai neperanksti tik reikia prižiūrėti
duodu graikinių lazdynų anakardžių
![]()
O kaip duodat?Galvoju gal su kokia kavamale bandyti sumalt,su kuo maišot?
KvaXE parašė:
Galima, yra stipresnė ir silpnesnė nejautra būtent pas dantistu. Tai ta silpnesne leidžiama būtent į vieno dantuko dantena ir bent man apie 30-60min buvo nejautrus …
Na aš stengiausi irgi kuo ilgiau nemaitinti,bent 3valandas,o apie nusitraukimą net nepagalvojau
či@uškuttė parašė:
Na aš stengiausi irgi kuo ilgiau nemaitinti,bent 3valandas,o apie nusitraukimą net nepagalvojau![]()
Tai kad ir nereikia. Pasakykit odontologei, kad zindote ir viskas. Yra vaistai suderinami, gali iskart maitinti.
či@uškuttė parašė:
Ar duodat vaikučiams riešutų? Jei taip tai kokių,su kuo ir kaip?:))
Duodu riesutu kremo. Perku be jokiu priedu, tai idedu I kokia kose ant duonos
Mama_as parašė:
Nu ka, pailsejom Turkijoj su abiem vaikais. Siaip viskas gerai, buvau nusoteikus blogesniam scenarijuj... Sudetingiausia buvo valgymas. Nes maziukui ne visada viska…
va kaip fainai seimyna pailsejo
man tai net pagalvot baisu iki Vilniaus be rekimo nenusigaunam
i masina verziasi vaziuot,o vat po to prasideda festivaliai
na gal kitais metais bus geriau tai lekaim i Ispanija
Mama_as parašė:
Nu ka, pailsejom Turkijoj su abiem vaikais. Siaip viskas gerai, buvau nusoteikus blogesniam scenarijuj... Sudetingiausia buvo valgymas. Nes maziukui ne visada viska…
Oi kaip smagu atostogos, gaila kad jūra dar šalta. O baseine prisimaudė gal?
mes paskutinį kartą buvom atostogose kai mažyliui buvo beveik 7mėn. Dabar laukiam kol pilvas išsiris ir vyksim atostogų rugsėjį
🎉 Nesulaukiu
Mamos, ar dar kurios maitinat nakti??? Nu niekaip neina atsisakyt nakti valgyt 🙄 paskutinem dienom is vis prabunda po 3val ir vartos inkscia ir kol nepavalgo, neuzmiega 🤦♀️🤔 nesuprantu, ar diena per mazai valgo ar kaip 🤷♀️ Gal cia dar susije ir su tuo, kad vaiksiot pradejo, daugiau energijos reik... na bet diena tikrai daug valgo, uzkandziauja
Maitinu. Ir daug kartų. Ir naktį..ir dieną.
Net nebandau atsisakyti. Dabar dar serga, maisto praktiškai jokio nevalgo, tai mamos pienas išsigelbėjimas
Bet aš visai nestresuoju dėl to maitinimo. Ateis laikas, valgys mažiau, o dar ateis laikas, kai nebenorės visai mp
Smiley parašė:
Mamos, ar dar kurios maitinat nakti??? Nu niekaip neina atsisakyt nakti valgyt 🙄 paskutinem dienom is vis prabunda po 3val ir vartos inkscia ir kol nepavalgo, neuzm…
Lavasi parašė:
Maitinu. Ir daug kartų. Ir naktį..ir dieną.Net nebandau atsisakyti. Dabar dar serga, maisto praktiškai jokio nevalgo, tai mamos pienas išsigelbėjimas
![]()
Na mes tai misini valgom 🙂 mamos pienas visai kas kita 🙂 maitinciau pati, tai ir turbut minties nebutu del nutraukimo. Bet kazkaip imu galvot gal cia iprotis labiau, kad nusiraminti 🤔🤷♀️
Smiley parašė:
Na mes tai misini valgom 🙂 mamos pienas visai kas kita 🙂 maitinciau pati, tai ir turbut minties nebutu del nutraukimo. Bet kazkaip imu galvot gal cia iprotis labiau…
Maniskis dar buvo, kad viena karta geria pm. Dabar jau negeria. Pasupu ir nurimsta, toliau miega. O jeigu neiseina kartais nurimti tai duodu avizu gerimo.
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai