Metamorfozė parašė:
2014 metais dvi nutrauktos stimuliacijos pas Verbickiene ir Usoniene;
2019 04 IVF ICSI - VK Visockienė - nepavyko (nustojo vystytis);
Laikom kumščius🙏🙏🙏
Metamorfozė parašė:
2014 metais dvi nutrauktos stimuliacijos pas Verbickiene ir Usoniene;
2019 04 IVF ICSI - VK Visockienė - nepavyko (nustojo vystytis);
Laikom kumščius🙏🙏🙏
1 IVF 2018 m. gruodis NW Ž.Ž. IV st. endometriozė. Iš 12 kiaušialasčių apsivaisino tik 3. 1 virto 1cc blastocista. Embriologė sakė, jog turėjo būti taikomas ICSI, tiesiog nesitikėjo, kad taip nesivaisins. Na ir turbūt dėl endometriozės prasta kiaušialasčių kokybė. IVF nepavyko-jokių kibimo požymių, nebuvo ko šaldyti, tad dabar viską turime daryti iš pradžių. Gaila, kad nerandu gydytojo, kuris tikrai užsiimtu endometriozės gydymu, nes po IVF mmm metu kenčiu žiaurius skausmus...
Miracolo parašė:
1 IVF 2018 m. gruodis NW Ž.Ž. IV st. endometriozė. Iš 12 kiaušialasčių apsivaisino tik 3. 1 virto 1cc blastocista. Embriologė sakė, jog turėjo būti taikomas ICSI, t…
Kaip Jums pasireiškia skausmai, tiksliau- kurioje vietoje? Galbūt netiksliai formuluoju klausimą, bet savo atveju besiremdama, nors man nepasakė endo stadijos, tik- kad yra, bet po 2 IVF ( nepavykusio..) mm pradžioje buvo ūmūs skausmai kirkšnyje, pilvo apačioje , ko niekada nesu turėjus..Gal tai nesusiję, bet ir po mm kirkšnies skausmelį jaučiu, kaip ir maudimą dešinėje pusėje pilvo apačioje..Sausio pradžioje vyksiu pas gydytoją, tik va įdomu, ar nustatys endometriozės stadiją...
Sveikos paneles. Praeitais metais man trumpino kakleli,siais metais pasalino abu kiausintakius,nepratekami,uzsake,susiraizge.. ruosiames ivf ,kova vaziuojame
Gal kuriai buvo tokia situacija kaip man? labai jaudinuosi,narsau viska internete ir atrodo nei klausimo konkretaus nezinau,nei nezinau kokio atsakymo noriu,tik domina ar kuriai irgi buvo pasalinti abu kiausintakiai,ar del to nemazesne tikimybe ivf? kiek % daktare jums dave? Lankausi santarose pas bausyte,bet kadangi ji dekretinese,tai mane pasieme brigita vaigauskaite,kokie atsiliepimai apie ja?
gretaka1 parašė:
Sveikos paneles. Praeitais metais man trumpino kakleli,siais metais pasalino abu kiausintakius,nepratekami,uzsake,susiraizge.. ruosiames ivf ,kova vaziuojameGal…
Rasykit i grupe Viskas apie iui ivf ir ovuliacijos stimuliacija, ten tikrai sulauksit atsakymu
gretaka1 parašė:
Sveikos paneles. Praeitais metais man trumpino kakleli,siais metais pasalino abu kiausintakius,nepratekami,uzsake,susiraizge.. ruosiames ivf ,kova vaziuojameGal…
Zinau toki atveji, daktare sake 50%ant 50%del pastojimo bet vienas ivf ir pavyko
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai