eli-na parašė:
Aš pas tris gydytojus buvau. Pirmoji 4.5 mm.
Antrasis 1.6 mm.
O NIPT ar Prisva tyrimu nesidarete?
kaip ydomiai visi skirtingai ismatuoja..
eli-na parašė:
Aš pas tris gydytojus buvau. Pirmoji 4.5 mm.
Antrasis 1.6 mm.
O NIPT ar Prisva tyrimu nesidarete?
kaip ydomiai visi skirtingai ismatuoja..
uogyytė parašė:
O NIPT ar Prisva tyrimu nesidarete?kaip ydomiai visi skirtingai ismatuoja..
Nesidariau, nes sakė viskas yra norma. Ar kažin klaidą padariau, kad nesidariau...
eli-na parašė:
Nesidariau, nes sakė viskas yra norma. Ar kažin klaidą padariau, kad nesidariau...
Nemanau, tik keista kad visi taip skirtingai ismatuoja. Viskas bus gerai ;)
Nerija88288 parašė:
Pas Machtijaviene
Drauge, pernai, susimokejo, kad pas ją gimdytu. Kai prasidėjo veikla (liepos 6), vaziuodama pasiskambino, sako kai busi klinikose, tegul seselė paskambina. Būnant ten, seselė paskambino, tai ponia, nusprendė, kad gimdyvė apsimeta, nes labai nori pagimdyti būtent šią dieną🤭 ir nevažiavo 💎Drauge pagimdė, per 30min. po skambučio.
Leilaaa parašė:
As tai daziau vakar ir plaukus ir nagus...O del nuovargio maniau as cia viena tokia greit pavargstanti, 5dieni vos darbe isbuvau, norejau tik miegot
![]()
As ryt skambinsiuos i kirpykla klaust kada priimt gali.
O del nuovargio tikrai ne viena. Pavargstu ir emociskai ir psihologiskai.... ir visai kitaip
Leilaaa parašė:
As tai daziau vakar ir plaukus ir nagus...O del nuovargio maniau as cia viena tokia greit pavargstanti, 5dieni vos darbe isbuvau, norejau tik miegot
![]()
As jau buvau kirpykloje dariausi gydomaja procedura plaukam, gruody vel eisiu kirpsiu ir gydysiu. Dar po pirmo gimdymo ir maitinimo mp nusilpe plaukai.. Nagus irgi lakuoju
per pirma nestuma irgi viska dariau
Man nuovargis irgi labai jaučiasi, sunku darbe būna, nes turiu kelis labai sunkius vaikus, pertaukos praktiškai neturiu, kartais nėra kaip nei iki tualeto nueit, nei pavalgyt... galvoju apie šią situaciją pasisakyti gydytojai, galbūt duotų poilsio, nors savaitėlei, nes grįžus krentu į lovą, užkremtu ką nors, nusiprausiu ir miegot. Nebelieka jėgų nei kambarių tvarkymui, nei maisto gaminimui. Savaitgalį praktiškai visą praleidžiu lovoj..
Leilaaa parašė:
Snd ryte atsikeliau pavargus, su pirmu nestumu atrodo kitaip buvo...jau nenoriu ryt i darbao kas planuojate jau pasakyt savo darbdaviams apie nestuma? As…
Aš dar noriu slėpt. Kol kas pavyksta. Norėčiau pasakyt po 18-20 sav. Echo, taip man pačiai ramiau būtų
bet žiūrėsiu, gal teks ir anksčiau pasakyti. Planuoju po naujų metų
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai