Bučkis parašė:
Laba ryta 😘🤰 ar Jūsų mergaitės nepykina? 🤔 Jau kokia 4 diena, kiekviena ryta ir vakarą mane pykina 🤮🙄 kažin kodėl tai galėtų būti 🤔😲
geleži vartojat?
Bučkis parašė:
Laba ryta 😘🤰 ar Jūsų mergaitės nepykina? 🤔 Jau kokia 4 diena, kiekviena ryta ir vakarą mane pykina 🤮🙄 kažin kodėl tai galėtų būti 🤔😲
geleži vartojat?
Vita.sav. parašė:
Pas mane visur krapstosi.. ir toje.pacioje vietoje kaip pas jus! Normalu.. atsipalaidupkit ir megaukites 🤣 bet jei ten ypatingai skauda ir ilgai, zinoma kreipkites…
giedrutiak parašė:
Jei labai skauda ir neramu ar ten viskas gerai tai nueikit iki daktarės. Blogiau tikrai nebus. Aš visad einu jei ką blogai jaučiu. Šiuo metu mūsų vidinė ramybė laba…
Na nes toks jausmas tiesiog lyg jis man isispiria i maksti ir bando islyst 😂 nu toks tikrai nefainas jausmas, tuo metu tikrai skauda, o ir siaip man vis dazniau jau skauda sonus, pilvo apacia, nugaros apacia... Reiks manau gydytojai pasirodyti. 😢
Dovilegau parašė:
Isla. Jos yra dviejų rūšių. Pasiklauskit vaistinėj kuri geriauFaringospray - aliejinis purškalas
![]()
Gal pabandysiu purskalo, man tos Isla atsimenu laaaabai slykscios buvo, tai db jauciu ne ka labiau patiktu jos man 🙈 aciu!
Saulėė parašė:
Priminkit prasau, ka jums leido vartoti gerkles perstejimui nuramint?
Turiu pastiliu, siaip geros jos, bet tikslios info nera apie jas ir prisibijau.
Aš vartoju Isla, ten islandiškos kerpės pastilės. Ir čiulpiu medu ir geriu pieną su medum nakčiai jeigu pradedu jausti kad gali kibti.
Saulėė parašė:
Priminkit prasau, ka jums leido vartoti gerkles perstejimui nuramint?
Turiu pastiliu, siaip geros jos, bet tikslios info nera apie jas ir prisibijau.
Tantum Verde purškalas man vienintelis kas padejo
Saulėė parašė:
Gal pabandysiu purskalo, man tos Isla atsimenu laaaabai slykscios buvo, tai db jauciu ne ka labiau patiktu jos man 🙈 aciu!
Jei isla buvo šlykštokos, tai nuo faringospray galit net vimtelt 😀 man labai padėjo jis, porą įpurškimų ir iškart geriau, bet jei aliejaus pagrindo dalykų negalit pakęst tai bus iššūkis, aišku pasikankint verta tikrai ir visiem aš ji rekomenduoju, bet aš asmeniškai purkšdavausi prie wc- saugumo dėlei. 😀
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai