2019.03.14 22:56 (prieš 7 m.)
july124 parašė:
Aciu jums uz patarimus, daug maz taip ir isivaizdavau. Tik vat cjalato ieskojau medvilninio, plontcio, o paskui prisiskaiciau, kad po saremiu purto saltis. Del piza…
Kad mažiau problemų būtų reikia investuoti laiką į žinias tinkamai žindyti 😅 juokas juokais, kuo taisyklingesnis padavimas, tuo mažiau problemų, o nugriaužimo išvis neturėtų būti, nes jis kyla tik neteisingo apžiojimo metu, tad reikia mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis ABIEMS,nes naujagimis irgi ne profesionalu gimsta, tad reikia apsišarvuoti kantrybe :)). Tie kremai, tepalai ar kompresai yra vienos paskirties, kas labiau patinka mamai tą ji ir renkasi, negali visi pirkti tik vieno varianto. O antspeniai man gelbėjo, nes neėmė visai krūties, krito cukrus, siūlė primaitinti mišiniu, bet prireikė gal tik 20 ml, nes radau sprendimą, tačiau ir tai nusipirkau tik ligoninėje juos, kai man jų prireikė, o ne šiaip bet kada užsimanius. Vėliau naudojau pientraukį, tai tie speneliai ohoho kaip išsitraukė, problemos kaip nebūta, tai šį kartą esu labai stipriai nusiteikusi padirbėti maitinimo klausimu ir apsišarvuoti kantrybe. Tačiau viskas yra absoliučiai individualu ir reikia visada įjungti savo protą