huba buba parašė:
tai kad net ne jautrumo, o butent supratingumo! stovejau nesenei eilej kur invalidams, tevams su vaikais ir nestukems, rimi, pries mane stovejo gal 4 zmones su krep…
Pritariu.
huba buba parašė:
tai kad net ne jautrumo, o butent supratingumo! stovejau nesenei eilej kur invalidams, tevams su vaikais ir nestukems, rimi, pries mane stovejo gal 4 zmones su krep…
Pritariu.
Oi ne visur ne visur ir uzsienyje kreipia demesi. As vokietijoj gyvenu, tai cia isvis nemato kad esi nescia, nei viesajam transporte niekas neleis atsisesti, nei parduotuveje neuzleis, cia neseniai bobule maniau mane tiesiog nunes su vezimu, nes atidare kasa ir as ejau su duktyte pilnas rankas prekiu prisirinkus,o jinai su vezimu norejo but pirmesne, as net paraudonavau turbut, ne del to kad neuzleido, bet sitaip bego, jei nebuciau sustojus butu vozusi su vezimu jinai man. Ir daug zinau tokiu atveju
zodziu siais laikais nestumas nebe privilegija
Dėl tų skausmu ar pasidejavimu reikia turėti minty, kad kiekvienos skausmo lygis yra kitoks,todel kai skandziasi kad skauda, tai gali but kitos jau tris kartus išgėrusios bus vaistų.
Taip ir dėl sunkus ar lengvas neštumas. Man vadovė vis ateidavo sakyt, kad manęs nesupranta, nes jai nebuvo jokių pojūčių kai laukėsi, o aš apsivemus visa skraidanti sėdėdavau. Arba pasakydavo oj vaikštai jau issisketus, tai bliam kaip noriu taip vaikštau, nepatinka nežiūrėk...
shypsenyte parašė:
Tai va..visom skirtingai. Vyro sese likus menesiui iki gimdymo tuokesi, balius buvo namie,tai is ryto dar maista ruosesi,po to pati susitvarke, visa diena atbuvo ir…
Pritariu jums kiekvienos organizmas skirtingas
Pas mane jau trečias nėštumas į pabaiga, rytais keliu vaikus, darau pusryčius, paruošiu kuo apsivilkti, susiruošiam į mokyklą, pati nuvežu ir parvežu ( kartais su vyru) iš mokyklos ( kelionė į vieną pusę 15 min. ). Nuvežusi grįžtu namo atsigeriu ramiai kavytės ir pradedu tvarkytis tai valgyti daryti ir t.t. Vyrui duodu pamiegoti iki 12, nes dirba naktinį darbą, grįžta tik 6 ryto
Po mokyklos jau laiką leidžame kartu, kartais ir pietų nueinu pamiegoti : D Šiaip jokių skausmų nejaučiu, tik vargina pačios sustorėjimas, nes priaugau virš 20 kg. jaučiuosi kaip meškutė
Tai gerai, kad kg. greitai tirpsta po gimdymo
O vakarais kai eidavau gultis 12 - 1 val. dabar jau guluosi su vaikais apie 9
Man asmeniskai labai skirtingi nestumai! Tikrai pradzioj pergyvenau kaip bus.. nes su pirmuoju neturejau jookiu pykinimu, taciau nuo puses nestumo teko gulti i lova del trumpo kaklelio ir nuolatiniu dideliu skausmu! Net grindu plaut nebuvo galima..istisai maude pilva, menesi prabuvau su prasiverusiu kakleliu pries gindyma.. zodziu tikrai sunkiai. o dbr namuose buvo 2,5m maziukas. As vemiau iki 16sav kiaura para, vyro daznai lietuvoj nera tai tikrai buvo sudetinga. Bet paskui tikrai palengvejo nes jokiu skausmu, ir vaika kelnoju atsargiai kai tenka, ir maistai, namu ruosa, veziojimai i darzeli ir t.t
ir nieko beveik neskauda
nes turiu su kuo palygint turbut, pamaudimai ir pan visokie net neuzfiksuoju
KitKat parašė:
Man tai labai geras ir neikyrus, taip.pat neblogos sudeties yra VIVI dezodorantai su arbatmedziu arba karanjos aliejumi😊jie kreminio pavidalo is pradziu turi sioki …
O kur perkate tokį dezoderantą?
Astra parašė:
Jei jie aliuminio pagrindu, tai neverti tų pinigų, nes veiklioji medžiaga ts pati, tik už brandą ir atseit prabangesnį kvapą susimoki.
Greičiausiai botuliną leidžiasi į pažastis. Jis prakaitavimą sumažina, kas turi tikrai didelių problemų.
Aš tik pasidomėti norėjau,ar pirksite kažkokį šiltesnį kombinezoną,ypatingai tos,kurių leliukai gims gegužės vidury-gale? Tokį kaip būna žieminiai,tik plonesnį,būna su fleece viduje. Aš susimąsčiau,kaip parsivežti iš ligoninės,dabar turiu pasiruošus treningiukus,kelnes,megztukas su kapišonu,uždėt kojinytes,kepuriuką,įsukti į pledą šiltai. Vėlgi,labai sunku nuspėti tuos mūsų orus,gal gegužė bus kaip tropinė vasara,o gal kaip ankstyvas šaltas vasaris... bet kaip jūs galvojat,planuojat pirkinį tokį?
SupSup parašė:
Aš tik pasidomėti norėjau,ar pirksite kažkokį šiltesnį kombinezoną,ypatingai tos,kurių leliukai gims gegužės vidury-gale? Tokį kaip būna žieminiai,tik plonesnį,būna…
As turiu dar nuo dukrytes siltesni toki,o jei buciau neturejus tai buciau pirkus,nes tikrai negali zinoti kokie tie orai bus
SupSup parašė:
Aš tik pasidomėti norėjau,ar pirksite kažkokį šiltesnį kombinezoną,ypatingai tos,kurių leliukai gims gegužės vidury-gale? Tokį kaip būna žieminiai,tik plonesnį,būna…
Turiu plona kombinezoniuka, turiu megzta kombinezoniuka, tai tas toks šiltesnis, su juo ir planuoju parsivežti namo. Dar į vilnonį pleduka žadu susukti, jei bus vėsiau, manau nesušals. O dar ir vokelį turiu, tai turėtu su tiek amunicijos net ir prie vėsesniu oru, jei tokie bus, šalčio nepajaust
SupSup parašė:
As pirkau truputi siltesni kombinezona Mathercare parduotuveje Panoramoje Vilniuje
jis labai tiks parsivezti namo! O ir puikiai pasitarnaus vesesniais vasaros vakarais, kol dar mazas leliukas
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai