2019.07.31 19:41 (prieš 7 m.)
Siandien buvau 18-20 sav UG
labai laukiau! Pagal 12 sav echo siandien man 18+3. Kaip ir tikejausi, nuo gines gavau barti, ko taip "anksti" atejau. Nu blyn 🤦♀️ tai kam tie terminai 18-20 reikalingi? Vienzo, sako, reikejo ne echo, o mm vadovautis, nes pagal mm gaunasi 17+5. Anyway, ne esme..
Viskas su mazyliu ok! Pagaliau 100% patvirtino, kad berniukas💙, auga puikiai, viskas normose, sveria 260 g. Esu labai labai laiminga!
Bet noriu pasitarti, nes vizitas buvo greitas, trumpas, nieko nespejau paklausti, o ka spejau, maciau, kad nenoriai atsakineja. Paklausiau, tai kada sekanti karta? Sako, viskas. Jokiu echo daugiau nebebus, nebent pernesiosi. Seriously? Nuo 18 sav nei vieno echo??? Nu man kazkaip keistai. Atverte nesciosios knygute, sako, va ziurek cia viskas parasyta. Cia echo (12 sav), cia echo (18-20 sav), o cia paskui tik konsultacija be jokiu echo.
Kitas momentas, grizau namo ir emiau nagrineti supildyta lapa, ismatavimus ir visus kitus niuansus. Ir ziuriu, kad pazymeta, jog mano placenta priekineje sienoje. Nors pries tai buvo uzpakalineje sienoje. Sakykit, ar ji turi tendencija keisti padeti nestumo metu? Ar cia gydytoja kazka sugrybavo?
🤔🤔
Kad ir kaip bebutu, nesirengiu laukti iki gimdymo. Uz geru dvieju savaiciu eisiu privaciai ir viska nuo a iki z susizinosiu 😎 bet idomi ir jusu nuomone.