Verdita parašė:
Cia Alytussake Cp labai griezti reikalavimai, tikrina daktarus,kad nedarytu be reikalo ir pan. Sake jei atvesiu is Kauno kliniku dokumentus, kad reikia Cp, tik …
As sumokeciau ligoniu kasom idomu taip galima
Verdita parašė:
Cia Alytussake Cp labai griezti reikalavimai, tikrina daktarus,kad nedarytu be reikalo ir pan. Sake jei atvesiu is Kauno kliniku dokumentus, kad reikia Cp, tik …
As sumokeciau ligoniu kasom idomu taip galima
gieedre1 parašė:
Jauciu,kad persalau: skauda raumenis,galva,silpnumas,truputi kutena gerkle. Kazi,ar seimos gyd.gales duoti biuleteni siandienai rytojui,kad namie issiguleciau tiesi…
Aisku, kad duotu!
Nerizikuokit ir vaziuokit i ligonine! ☺️
gieedre1 parašė:
Jauciu,kad persalau: skauda raumenis,galva,silpnumas,truputi kutena gerkle. Kazi,ar seimos gyd.gales duoti biuleteni siandienai rytojui,kad namie issiguleciau tiesi…
Man poliklinikoj sake kad nedarbinguma gali duoti bet kas - tiek seimoa gydytojas,tiek ginekologas.
Aurineja parašė:
As sumokeciau ligoniu kasom idomu taip galima![]()
Net neisivaizduoju ar galima, bet per tv girdejau, kad CP atseina virs 1000e ligoniu kasom, tai labai jau daug.... nors aisku, jeigu pavyks susitarti su kuria nors gydytoja del CP, vistiek reiks duot €, bet jau ne tiek....
Verdita parašė:
Net neisivaizduoju ar galima, bet per tv girdejau, kad CP atseina virs 1000e ligoniu kasom, tai labai jau daug.... nors aisku, jeigu pavyks susitarti su kuria nors …
Nuo mazdaug 1100 iki 1900 eur. Tame ir reikalas, kad ne mamu ar vaiku gerove rupi o pinigai. Nemanau kad valstybese kur moterys gali rinktis ten jiems nerupi vaikai ar mamos. Yra moteru kurios nori naturaliai gimdyt, taciau yra tokii kaip as kurios nenori..
Laila1 parašė:
Aš irgi nenoriu.
Man pirmas buvo extra cp. Dabar placenta priekį ir iaugus į randa (darė echo, ziur…
Niekas neturi teises nei jusu nei manes nei kitu norinciu cp smerkt ir aiskint ka daryt. Jusu atveju gal ir priklauso?pas mane jeigu galima issireikst stiprios psichologines bedos sitoj srity, man vizitas pas ginekologa yra trauma, kuri paciu ginekologu ir sukelta. Gine, kurizino mano beda itariu galvojo kad pastojus motinystes instinktai suveiks ir visos baimes dings, o jos ne tai kad nedingo o tapo dar didesnes
Aurineja parašė:
Niekas neturi teises nei jusu nei manes nei kitu norinciu cp smerkt ir aiskint ka daryt. Jusu atveju gal ir priklauso?pas mane jeigu galima issireikst stiprios psic…
Pas mane apart rando ir t.t. irgi yra psichologinės problemos baimė gimdyti pačiai.
Vyras mane nuramino iškart (dar kai prieš 1,5 metų nežinojom kad cp bus), iškart pasakė, kad sumokės kam reikia, kiek reikia, bet sako kaip norėsi taip.ir gimdysi.
P.s. puikiai jūs suprantu.
Laila1 parašė:
Pas mane apart rando ir t.t. irgi yra psichologinės problemos baimė gimdyti pačiai.
Mergaitę pagimdei atrodo dviem mėnesiais anksčiau?
o kokios buvo to priežastys?
Visdarlaukianti parašė:
Mergaitę pagimdei atrodo dviem mėnesiais anksčiau?o kokios buvo to priežastys?
Acha, Vandenys naktį nubėgo ir ji sėdėjo, virkštelė apsiviniojus, plius nu ankstuke, tai klausimų nebuvo, extra cp.
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai