Miško uoga parašė:
Man ir rado leukocitu nemazai,tai zvakutes reiks panaudot ir sake gerai praplovimus daryti su tantum rosa.
Aš atvirkščiai išdidžiai vaikštau su pilvu ir džiaugiuosi, kad jis matosi, taigi tai yra laimė
kodėl bijot, kad pamatys?
Miško uoga parašė:
Man ir rado leukocitu nemazai,tai zvakutes reiks panaudot ir sake gerai praplovimus daryti su tantum rosa.
Aš atvirkščiai išdidžiai vaikštau su pilvu ir džiaugiuosi, kad jis matosi, taigi tai yra laimė
kodėl bijot, kad pamatys?
Miško uoga parašė:
nu cia dabar, kas per baimes? manes tas pats laukia
bet kazkaip nepergyvenu. juk cia normalu.
Medutis parašė:
Mamytes kurios jau turite vaikuciu, gal turit patirties, ar gali del nestumo nukristi regejimas? Ir ar jis po to atsistato?
Ne iš patirties, bet skaičiau kad gali, o po gimdymo atsistato kažkur iki 8 savaitės
Agnet parašė:
Ne iš patirties, bet skaičiau kad gali, o po gimdymo atsistato kažkur iki 8 savaitės
Aciu uz atsakyma, na tikiuosi taip ir yra
Medutis parašė:
Mamytes kurios jau turite vaikuciu, gal turit patirties, ar gali del nestumo nukristi regejimas? Ir ar jis po to atsistato?
Aha. Man taip. Nieko nematau visai su savo akiniais. Viskas liejasi. Bet pamenu kad ir su dukra taip buvo, paskui vėl akiniai buvo geri po gimdymo po kurio laiko.
irmukas1992 parašė:
Aha. Man taip. Nieko nematau visai su savo akiniais. Viskas liejasi. Bet pamenu kad ir su dukra taip buvo, paskui vėl akiniai buvo geri po gimdymo po kurio laiko.
Aš irgi su akiniais, bet kolkas nejaučiu kad kristu regėjimas. Kai savo ginekologei atnešiau tą lapelį kur kad tikrinau akis, ji tik paklausė ar gydytojas leido pačiai gimdyt. Bet niekas man nieko nesakė, na ir pagalvojus ne toks blogas regėjimas, kad pati negalėčiau gimdyt🤷♀️
Agnet parašė:
Aš irgi su akiniais, bet kolkas nejaučiu kad kristu regėjimas. Kai savo ginekologei atnešiau tą lapelį kur kad tikrinau akis, ji tik paklausė ar gydytojas leido pač…
turi tikrinti akiu dugną,tinklainę. Nes pvz jei yra rizika,kad dėl stangų gali atšokti ar kitaip pasižeisti tinklainė,tai neleidžia gimdyti.
Agnet parašė:
Aš irgi su akiniais, bet kolkas nejaučiu kad kristu regėjimas. Kai savo ginekologei atnešiau tą lapelį kur kad tikrinau akis, ji tik paklausė ar gydytojas leido pač…
ne dėl blogo regėjimo neleidžia gimdyti, o dėl akiu dugno, kaip ir minėjo prieš tai mergina ;) mano minusas šeip gan didelis, bet va pati gimdyt galiu, išsityriau jau ;)
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai