Aurineja parašė:
Bet va rase kad vardus renkasi dar tik o poliklinikai pranese ir ateis tai ir nesupratau
Hhmm keista. Tai gal susitare ir viskas
Aurineja parašė:
Bet va rase kad vardus renkasi dar tik o poliklinikai pranese ir ateis tai ir nesupratau
Hhmm keista. Tai gal susitare ir viskas
tiputapu_ parašė:
Mes taip pat iš trijų renkamės. Jau lyg tai ties dviem apsistojom, bet nelengva galutinai nuspręst.
Tik vaikutį
Aurineja parašė:
O leido poliklinikoje registruotis jei vaikutis dar neuzregistruotas? Jei noriu irvis kitur nei as pati prisirasius turbut nepavyks kol nebus gimimo liudijimo..
Taip, mes užregistravom be liudijimo gimimo: klause gimimo datis, kur gimdyta ir dar kažko, jau ta pačia diena atėjo slaugytoja ( gyfytojos, kuria pasirinkom); db karta per sav pasiskambina paklausti, kaip sekasi; o gimimi liudijima reiks nunešti, kai į poliklinika skiepyti važiyosime ;)
Aero199 parašė:
Tikrai keista kad isleido o gal viskas zaibiskai ivyks ir nespesit namo grizti kai atgal jau reiketu keliaut 😅 as tai po vizito kaklelio aisku netikrino taciau vand…
Man lygiai tas pats: terminas jau buvo 6nį, vandenų labai ne daug, veiksmo deja jokio. Poryt pas gydytoją ir greičiausiai teks skatinti... Kažkaip labai nuliūdau dėl to.
Aurineja parašė:
O leido poliklinikoje registruotis jei vaikutis dar neuzregistruotas? Jei noriu irvis kitur nei as pati prisirasius turbut nepavyks kol nebus gimimo liudijimo..
Poliklinikoje reikia užregistruoti per 3 dienas nuo grįžimo, o gimimo liudijimo man atrodo galima ilgiau laukti, kol išsiimsi... poliklinikoje net neklause, ar turim gim liudijima
tiputapu_ parašė:
Mes taip pat iš trijų renkamės. Jau lyg tai ties dviem apsistojom, bet nelengva galutinai nuspręst.
Tai sakykit tuos vardus nebeslėpkit prabalsuosime padėsime apsispręsti!
Agnietė parašė:
Poliklinikoje reikia užregistruoti per 3 dienas nuo grįžimo, o gimimo liudijimo man atrodo galima ilgiau laukti, kol išsiimsi... poliklinikoje net neklause, ar turi…
Gera naujiena, per paskaitas siule net esant ligoninej uzsiregistruot, tai gerai kad nebutinw gl
Miško uoga parašė:
Ateinu pasipasakoti: atvaziavau pas savo ginekologe pasitikrinti,jokiu skausmu nieko visiskai nejauciau,paziuri ant kedes sako 6cm😁 israse siuntima guldymui,ir ka,d…
Visai nieko nejutau kai kirpo vandenis tik palengvejima pilvuke atrode kad istrauke kruva akmenu taip lengva paliko😁
AsBurbulas parašė:
Ar pagimdziusios mamos jau isrinkote savo mazyliams vardus? Mes niekaip neapsisprendziame, yra trys variantai, na ir niekaip nepajudam su vyru koki isrinktper …
Mano dvieju sunku vardai Neidas ir Noelis, o treciajam isrinkome Danas 😊 kaip sunku buvo rinkti treciajam 🤦♀️ as vis siuliau variantus ivairius, tai seimos vyrai vienbalsiai pritare tik siam 😊
egle2x parašė:
Man lygiai tas pats: terminas jau buvo 6nį, vandenų labai ne daug, veiksmo deja jokio. Poryt pas gydytoją ir greičiausiai teks skatinti... Kažkaip labai nuliūdau dė…
Na va kaip mums panasiai 😁 vis dar tikiuosi kad gal anksciau kas ivyks ir nesulauksiu jau vizito 😅
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai