Mėtall parašė:
Sveikos ar čia prakaitine dukrai gali būti? Išbere prieš porą dienų, ir draskosi🙄
O nesimaudet ezere? Man i prakaitine nepanasu, maniskiui prie sprando yra tai kitaip atrodo, ten butent vieta kur prakaituoja daugiausia
Mėtall parašė:
Sveikos ar čia prakaitine dukrai gali būti? Išbere prieš porą dienų, ir draskosi🙄
O nesimaudet ezere? Man i prakaitine nepanasu, maniskiui prie sprando yra tai kitaip atrodo, ten butent vieta kur prakaituoja daugiausia
Augebe parašė:
Ne, nebuvom iš namų išėję niekur per karščius. Aš galvojau kad prakaitine, bet nesu įsitikinus 🤔
Agnietė parašė:
Man taip gyd.sakėužsiminė, kad padarius tyrimą visiems čia jo trūktų: tai nesupratau, ar čia užuomina, kad visiems reik vartot, ar kaip tik - priešingai 😅🙈……
Zinoma, kad reikia, juk, auga vaikas ir dar ilgai augs. Labai negerai, kai neaiskiai daktaras pasako, arba tipo vos suprask, kaip nori. Tikrai, tikrai ne iki 2 metu. As dar kelis kartus daktres buvau perklausius, del jo vartojimo. Pas maniski pvz buvo perteklius. Bet tai nereiskia, kad nevartoti. Tiesiog, karts nuo karto tyrima reikia pasidaryti, kad pasekti, ir tada bus aisku, kokia dozuote. O taip bendrai, tai iki paauglystes butina vartoti.
Mėtall parašė:
Gali buti prakaitine su kazkuom. Maniske pvz irgi prakaitine yra, kad ir maudau kiekviena diena. Bet ja dar ir apkandziojo ar tai uodas, ar muse. Tai prie bendro prakaitines fono, dar ikandime deme. Kasosi nes niezti. Tik vandenuku, be chemijos pamaudyk ir stebek. Patepk, kokiu tepaliuka ku, nuo vabdziu ikandimu.
Vartotoja parašė:
Mamos, kokius pampius labai gerai sugeriancius naudojat? Mano pana tiek prigeria kad nakti vieno pampio nepakanka, siandien isvis viskas apsysinta nakti liko kas im…
O jei naktį pakeist tiediog - ar problema dėl išbudinimo?
Agnietė parašė:
O jei naktį pakeist tiediog - ar problema dėl išbudinimo?
Taip ir darau dabar, bet visu pirma del isbudinimo beda, nes apart kelimosi pavalgyt dar kelimasis pampi pakeist dasideda, ir ne visada man jau einant miegot pilnas pampis jau buna, o kai pastebiu kad pilnas paryciais buna jau pro sona isvarveje🤷♀️
Vartotoja parašė:
Taip ir darau dabar, bet visu pirma del isbudinimo beda, nes apart kelimosi pavalgyt dar kelimasis pampi pakeist dasideda, ir ne visada man jau einant miegot pilnas…
Tada sudėtinga, kažkas rašė, jog kažkurios japoniškos lyg gerai sulaiko, bet kadangi neperku, tai nlb ir žinau...
Vartotoja parašė:
Mamos, kokius pampius labai gerai sugeriancius naudojat? Mano pana tiek prigeria kad nakti vieno pampio nepakanka, siandien isvis viskas apsysinta nakti liko kas im…
Labas! Mums Moony tinka. Tiek naktinės, tiek paprastos neprabėga, nors ir duodasi ji po lovą normaliai ir ryte jau belekaip išsipūtę būna 🙂 Dėl įdomumo reikėtų ryte pasverti kiek sveria pilnos, koks kilogramas gal bus 😀
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai