Vartotoja parašė:
Gal netycia kuri reima kombi neseniai pirkot? Ugiui 93 cm kazi 86 ar 92 imt🤔
Maniškis 96cm, tai 92 dydis pats tas sakyčiau 😊
Vartotoja parašė:
Gal netycia kuri reima kombi neseniai pirkot? Ugiui 93 cm kazi 86 ar 92 imt🤔
Rutaka parašė:
Oooo sveikinimai !!! Kaip savijauta (jau beveik savaitė, tb namie jau ) ?
Vartotoja parašė:
Chm matyt ir mum reikia 92🤔
Bandykit matuotis, bet galvoju irgi, kad ko gero 92 geriau, nes visvien dar žiemos metu paaugs.. O augimas jau įskaičiuotas pas reimą..
Agnietė parašė:
Oooo sveikinimai !!! Kaip savijauta (jau beveik savaitė, tb namie jau ) ?
Ačiū ❤ savijauta gera 😊 stebiuosi kaip žymiai lengviau atsigaunu po antro cp nei pirmo. Mantas labai gražiai su broliu elgiasi. Kai jis vergti pradeda Mantas sako amamam ir į mane žiūri, tipo mama- brolis valgyt nori 😁 aišku be vyro namie neįsivaizduoju kaip susitvarkyčiau, nes dėmesio poreikį realiai jis užpildo.
Rutaka parašė:
Ačiū ❤ savijauta gera 😊 stebiuosi kaip žymiai lengviau atsigaunu po antro cp nei pirmo. Mantas labai gražiai su broliu elgiasi. Kai jis vergti pradeda Mantas sako a…
Kaip faina naujagimis 😊 maniškė jau didelė - su savo nuomone ir pageidavimais 😅🙈
Agnietė parašė:
Kaip faina naujagimis 😊 maniškė jau didelė - su savo nuomone ir pageidavimais 😅🙈
Gerai skamba: 3mėn kūdykis jau "didelė"
labai kaprizinga?
Rutaka parašė:
Gerai skamba: 3mėn kūdykis jau "didelė"labai kaprizinga?
Neee, bet turi savo nuomone, be to, "rankinukas "neblogas 🙈 tad jei ne vyro psgalba, tai sunkiai su savo dviem susitvarkyčiau….
Agnietė parašė:
Neee, bet turi savo nuomone, be to, "rankinukas "neblogas 🙈 tad jei ne vyro psgalba, tai sunkiai su savo dviem susitvarkyčiau….
Aš jau dabar bijau kas bus kai vyras grįš į darbą 🙈😅
Rutaka parašė:
Aš jau dabar bijau kas bus kai vyras grįš į darbą 🙈😅
Aš ignoruoju šį faktą, bet vyras mano ilgai "atostogauja": matė, kad nesusitvarkysiu, tai pusmečiui atostogas pasiėmė 🙈 bet "atostogos" baigsis....
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai