Wiku parašė:
Mes pradzioj malem, poto virem, o kita karta virem, poto malem.. tas pats gaunasi.. hipp ragaujam tris koses: kukuruzu, penkiu grudu su slyvom ir grikius. Kazkaip t…
Ziauriai juokingai skamba malem virem, virem malem
Ant pilvo tik pora kartu uzmigo, bet paskui imigusi pradeda keltis ant ranku, tai begu gelbet kol neissibudina. Siaip as nebijau kad uzdus, nors atsiverst nemoka, jeigu ka ant ranku pasikels ir balsa panaudos
heeeeelp mamaaaaaaa
Aguona_ parašė:
Aš visas turiu, pabandžiau ir labai nepatiko man tie klijai 🤦♀️ ir beskonės, tai aš eko verdu ir blendinu, gaunas su gabaliukais iki vientisos visai nesusiblendina…
Nu tikrai! Bent pagal avizas sprendziant tai visiskai sudas! As dar ryziu turiu nusipirkus, nebandziau, ir kaimyne kazkoki miksa atidave, matyt irgi nieko gero
liepa1 parašė:
Matėt Hipp košyčiu sudėti?🙈Aš turėjau su obuoliais naktinę,tai pakraupau.Gal kitos natūralesnės?
VA JE ZAU
cituoju kas nemate:
Ekol. pieniška košė HIPP su avižomis ir obuol. (nuo 6 mėn.), 250 g
Sudedamosios dalys:
40% tolesnio maitinimo pieno mišinio (nevisiškai demineralizuotų IŠRŪGŲ MILTELIAI*, LIESO PIENO* MILTELIAI, augaliniai aliejai* (palmių*, rapsų*, saulėgrąžų*), kukurūzų miltai*, L-askorbo rūgštis, geležies sulfatas, cinko sulfatas, DL-alfa-tokoferolacetatas, nikotinamidas, kalcio D-pantotenatas, tiamino mononitratas, retinilo acetatas, piridoksino hidrochloridas, kalio jodatas, riboflavinas, folio rūgštis, fitomenadionas, natrio selenatas, vario sulfatas, cholekalciferolis, D-biotinas), grūdų dribsniai (13% pilno grūdo AVIŽŲ miltai*, pilno grūdo KVIEČIŲ miltai*, KVIEČIŲ manai*), nevisiškai demineralizuotų IŠRŪGŲ MILTELIAI*, 8% nerūgščių obuolių* sulčių koncentratas, LIESO PIENO MILTELIAI*, obuolių ekstraktas, kalcio karbonatas, tiamino mononitratas, retinilo acetatas, cholekalciferolis. *iš ekologinių ūkių.
Barboroj visos sudetys yra, man labai patogu. Tai pagal sudetis gi mamuka issirinkau
Ir isvis, kas cia per naktines koses? Kuo jos nuo dieniniu skiriasi?