Milais parašė:
Tam tikra prasme smagu, kad nesu viena su savo dilemomis![]()
Mano mergina gimė 34 savaičiu 🙂
Milais parašė:
Tam tikra prasme smagu, kad nesu viena su savo dilemomis![]()
Mano mergina gimė 34 savaičiu 🙂
Tylinaktis parašė:
Mamos, gavau aš pakvietimą skiepytis, tempiau, tai patys paskambino. Kaip manot ar saugu eiti po Velykų, sakė įleidžia tik nėščiasias ir keletą leliukų per savaitę,…
Skiepijau praeita savaite. Ejom pro atskira iejima, sutikom 0 zmoniu, pediatre su sesele atrode kaip operacines darbuotojos uzsimuturiavusios nuo galvos iki koju, viskas dezinfekuota, po musu iskart pradejo viska purkst. Kita savaite pati eisiu pakartotiniam skiepui nuo encifalito. Ta pati tvarka - kiekvienam pacientui tam tikras laikas, pro atskira iejima, su kauke. Vaikui kaukes nedejau
Milais parašė:
Manau, pirmieji metai visiems yra sunkūs. Pasakysiu atvirai, jei būčiau dukros susilaukusi prieš 10 metų, dabar būčiau arba depresijoje, arba išsiskyrusi su vyru, a…
Oho, na tikrai jusu patirtis sunki.. O del antro, tai niekada nebebusite tokia jauna, kaip esate dabar, tad po keliu metu dar sudetingiau butu 😊 o jei pirmas vaikas gime per anksti, ar dideli sansai, kad ir su antru taip bus? 🤔
Nepasimetusi parašė:
Oho, na tikrai jusu patirtis sunki.. O del antro, tai niekada nebebusite tokia jauna, kaip esate dabar, tad po keliu metu dar sudetingiau butu 😊 o jei pirmas vaikas…
Oi, kaip gerai pasakėte! Ačiū!
Man preeklampsija buvo. Tai 50/50, kad pasikartos. Na bet, sakau sau, kas nerizikuoja, tas negeria šampano. Galvoju, gal dabar su Santarų priežiūra pavyktų ir ilgiau išnešioti, nes anąsyk ir ginė mažiau nei reikėjo dėmesio skyrė tuo lemiamu etapu, kai spaudimas pradėjo kilti, gėriau per mažą vaistų dozę, ir pati nesupratau, kad reikia to dėmesio reikalauti, galva plyšo, o aš krapų arbata gydžiausi
Live4ever parašė:
gavome batukus per 2 d. 🙂 23 d. 13.5 cm, vaiko dabar 12cm, po karantino manau pusė cm bus paaugę. Firma clibee. Mokėjom nebrangiai plius gavom šokoladinę dovanėlę 😀…
Labai grazus! 😊
Milais parašė:
Man preeklampsija buvo. Tai 50/50, kad pasikartos. Na bet, sakau sau, kas neriziku…
Gal tikrai daugiau demesio skirtu ir butu viskas ok
aisku tikimybe didele, suprantu, kad baisoka. Bet tikrai, kas nerizikuoja, tas negeria sampano!
Live4ever parašė:
gavome batukus per 2 d. 🙂 23 d. 13.5 cm, vaiko dabar 12cm, po karantino manau pusė cm bus paaugę. Firma clibee. Mokėjom nebrangiai plius gavom šokoladinę dovanėlę 😀…
Faini, net pati internete susiradau, tikrai gera kaina!
Milais parašė:
Man preeklampsija buvo. Tai 50/50, kad pasikartos. Na bet, sakau sau, kas neriziku…
Su antru nestumu jau gydytojai zinos daugiau ir turetu lengviau but. Mano pvz as pirmaji stipriai pernesiojau 42+2 ir gime 4,52kg, todel prireike vakumo. Antra nestuma stebejo labai svori kudikio ir 3 dienos iki termino skatino, ko deka gime 4,09kg mergaite. Gimdymas buvo tobulas, po 16h buvom namie. O jei butu nezinoje pirmojo gimdymo istorijos, tai niekas manes nebutu skatine ir vel milzina buciau gimdzius
neringoselis parašė:
Su antru nestumu jau gydytojai zinos daugiau ir turetu lengviau but. Mano pvz as pirmaji stipriai pernesiojau 42+2 ir gime 4,52kg, todel prireike vakumo. Antra nest…
Pagalvojau, jūsų mergaitė gimė trigubai didesnė už mano
1,34 kg. O pirmasis tikrai milžinas!
Milais parašė:
Pagalvojau, jūsų mergaitė gimė trigubai didesnė už mano1,34 kg. O pirmasis tikrai milžinas!
Didele gime, bet siuo metu nesveria 8,5kg :oops:. Bet man ir ginekologe sake, kad esu sutverta gimdyt didelius vaikus :). Man turbut butu labai baugu paimt toki trapu zmogeliuka
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai