Aguona_ parašė:
Aš ir manau nori su jumis ir tiekpas mus eina pati į savo lovytę salia būni uzmiega, būna paprašo apsikabinus, būna apsikabinus reikia abiejų 😃 bet kadangi mums …
Nu paklausius atrodo labai miela, aisku gerai kad jums tas netrukdo, tik va maniskew apsikabint neuztenka, ji nori atsigult ant manes arba gultis man ant rankos, o nuo tokio gulejimo man taip stipriai skauda peti, net ramybes busenoj.. labai tikiuosi, kad jus teisios ir cia tiesiog noras gulet su mumis, tada turetu greitai baigtis!
neringoselis parašė:
Cia tikrai ne regresai, o noras miegot su jumis. As su sunum prisizaidziau, kai sirgo ir del tingejimo keltis tikrint temperaturos pasiguldziau salia. Situacija buv…
Vajei, nu Ferberio metodas man toks drastiskas labai atrodo, taip gaila vaiko, nors as siandien jau leidau jai issiverkt, issispardyt, bet neisejau is kambario, buvau salia, tikiuosi per kelias dienas "ismusiu" ta nora gulet su mum
mam siaip visumoj ji galetu gulet, bet ji labai spardosi, atsigula skersai, tai pas viena kojos, pas kita galva, vyras sako, kad nuolat "ant itampos", kad nenueiti i darba su fanaru