B.I.T.Ė. parašė:
Liuka, dabar reiks užsidėt nick'ą 'Putlūs piršteliai' 😁😁
Žviegiu
B.I.T.Ė. parašė:
Liuka, dabar reiks užsidėt nick'ą 'Putlūs piršteliai' 😁😁
Žviegiu
Meskutne parašė:
Mano mažasis nelanko dar darželio. Vyresnėlė dabar irgi dėl karantino nelanko. Visą sausį net jos grupė nedirbs, nes nėra lankančių. Dėl vasario dar nežinau, bet ga…
Nenorite i darba? 😱😁 Jetaus kaip as paiilgau darbo, suaugusiu kolegu ir pan 😭 Cia kaip tik MB sakiau, kad jetaus eiciau net i pyragine prie namu bandeles pardavineti su mielu noru 😁
Leisciau i darzeli dabar jei turetumeme ji, bet musu vieta tik nuo vasaros pabaigos. Iki to laiko turime dar susitvarkyti su operacija.
rugeveja parašė:
Nenorite i darba? 😱😁 Jetaus kaip as paiilgau darbo, suaugusiu kolegu ir pan 😭 Cia kaip tik MB sakiau, kad jetaus eiciau net i pyragine prie namu bandeles pardavinet…
Aš visiškai nepasiilgau darbo. Vis bandau ruošti save tam, nes grįžti juk reikės, bet žiauriai sunku. Galvoju apie visokias papildomas veiklas, gal pavyktų gauti iš jų pajamų, bet nepavyksta iš š vaško išspausti 😀
Liuka parašė:
Aš visiškai nepasiilgau darbo. Vis bandau ruošti save tam, nes grįžti juk reikės, bet žiauriai sunku. Galvoju apie visokias papildomas veiklas, gal pavyktų gauti iš…
Cia pala tu kur apie finansus rasai IN? 😁 Tai gal uzvesi gerai IN varikliuka ir nereikes gristi ☺️
rugeveja parašė:
Cia pala tu kur apie finansus rasai IN? 😁 Tai gal uzvesi gerai IN varikliuka ir nereikes gristi ☺️
Meskutne dirba darzely. Gal todel ir nenori i darba, kad namie tas pats kaip darzely tik vaiku maziau
rugeveja parašė:
Mhm, ta pati. Tas IG ir yra dėl darbo, kad išbandyti visus toolsus, nes dirbau digital marketing, o žinios garuoja 😀Dabar matyčiau tik variantą, kad pasiimti klientus freelancinimui su soc tinklais, bet tų marketingistų dbr tiek daug, kad kaži ar paeitų, nors laiko pasibandyti yra, tik reikia atspirties taško 🙂
Ir tos vėliavos man neiškrenta iš galvos 😀 gal aš paspaudžiau ant jos, kai kažkuriame komentare išskleidžiau pažiūrėti variantus. Nes dabar žiūriu aš vėl užvėliavuota, tai vat įdomu ar pati užsivėliavavau 😀
Liuka parašė:
Mhm, ta pati. Tas IG ir yra dėl darbo, kad išbandyti visus toolsus, nes dirbau digital marketing, o žinios garuoja 😀Dabar matyčiau tik variantą, kad pasiimti klient…
Aš dirbu ir su Media visa ir norėčiau visai jau gal ofisinio gyvenimo 😁 bet o bet tačiau tai bus never, nes mano skyrius su visam iš namų dirbs, kadangi digital reikalams sienų nereikia 🙈 man asmeniškai reikia labai kolektyvo kartais ir pablevyzgot ar paverkt kokie pardavimai durniai nieko nesupranta su klientais 🙃😃
Tai įtariu po antros metų ir bandysiu eiti atgal su darbais kol koronos nedings ramūs finansai nemaišo stabiliai, nes ant savęs tai gali gerai gyvent gali opa ir nebelabai.. 🥴
Aguona_ parašė:
Aš dirbu ir su Media visa ir norėčiau visai jau gal ofisinio gyvenimo 😁 bet o bet tačiau tai bus never, nes mano skyrius su visam iš namų dirbs, kadangi digital rei…
Man irgi to truksta, butent suaugusiu zmoniu ir kalbu ne apie vaiku, namu reikalus 🙈😁
Mane isviso tokia mini panika yra, kad sedejimas namie tirpdo smegenu jungtis 😁 Bet cia turbut del to jog mano darbai sustoja dabar, o as buvau ipratus visada pabegti i savo darbus, kad ir namie ar net is kokiu gimdymo namu emeilus atsakyti 🙈 Man to reikia kaip oro, o dabar nera 😭😭😭

Kokia nesąmonę maximoj nupirkau, bet namie šokiai pokiai estrada, kažkas sakė svarbu nutildymas būtų atkreipiau dėmesį 😃 20h panašu miego nebus tikrai koncertai vyks..
Taigi va 😁 aš dar pasiilgau puoštis tikrai, sakau noris ir suknelių dulka milijonas ir batelių :)) bet man dar teks palaukt labai 🙈 o namie kaip sakant lauks darbas treninguotas
rugeveja parašė:
Man irgi to truksta, butent suaugusiu zmoniu ir kalbu ne apie vaiku, namu reikalus 🙈😁
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai