RoseI parašė:
Ech, taip džiaugiausi, kad viskas gerai ir prisišnekėjau ant galo. Apžiūra ir va, spaudimas labai aukštas. . 🤯 Dabar guliu, tyrimus renka. Blemba, tikiuosi nebus ba…
sekmes, kad tyrimai butu geri!! nepergyvenkite, Jus jau gyd. rankose.
RoseI parašė:
Ech, taip džiaugiausi, kad viskas gerai ir prisišnekėjau ant galo. Apžiūra ir va, spaudimas labai aukštas. . 🤯 Dabar guliu, tyrimus renka. Blemba, tikiuosi nebus ba…
sekmes, kad tyrimai butu geri!! nepergyvenkite, Jus jau gyd. rankose.
RoseI parašė:
Tai gal skatins tada?
@gnetuk parašė:
Tai gal skatins tada?
Dabar tiesiog porą val laukimo, o tada jau jau bus matyt. Blemba, ir nesijaučiu blogai, tai velnias tas spaudimas net nekrenta... Meldžiuos, kad baltymo nebūtų. 🙏
RoseI parašė:
Dabar tiesiog porą val laukimo, o tada jau jau bus matyt. Blemba, ir nesijaučiu blogai, tai velnias tas spaudimas net nekrenta... Meldžiuos, kad baltymo nebūtų. 🙏…
O koks spaudimas?
Felia parašė:
O koks spaudimas?
160 ir 100. Uuuu, karštos žinios! 🔥 Jokio baltymo pėdsako! Dabar laukiu kitų rezultatų, bet jau džiaugiuos dėl baltymo. Iškarto ramiau.
Pegile parašė:
Man jau 3 dienas, pastoviai taip padaugėja išskyrų, bet vienu kartu gabalais net taip, tai nesuprantu ar čia jau kamštis ar tiesiog 🤔
Man budavo gausios isskyros paskutiniu metu, ir visokios, bet kai pradejo kamstis salintis, tai jau su niekuo nesupainiosi. Jau kokias penkias dienas kaip salinasi po kazkiek, kartaid daugiau, kartais maziau
krekre parašė:
Man budavo gausios isskyros paskutiniu metu, ir visokios, bet kai pradejo kamstis salintis, tai jau su niekuo nesupainiosi. Jau kokias penkias dienas kaip salinasi …
man pradejo salintis nuo sestadienio, siandien pasirode su kraujo siulais. as jau gimdykloj, pries 2 h buvo 5 cm ;) laukiu toliau;)
Mamulicka parašė:
Vakar pagaliau sulaukėme sunelio, 4kg, 57 cm, sveikas ir stiprus vyrukas![]()
Sveikinimai! 😍😍
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai