Dom. parašė:
Nebutinai turi kamstis pasisalint pries vandenu nubegimaMan su pirmu nebuvo pasisalines, tiesiog vandenys nubego ir viskas.
Idomu nuo ko cia priklauso tas vandenu nubegimas
Dom. parašė:
Nebutinai turi kamstis pasisalint pries vandenu nubegimaMan su pirmu nebuvo pasisalines, tiesiog vandenys nubego ir viskas.
Idomu nuo ko cia priklauso tas vandenu nubegimas
Sauluzel parašė:
Idomu nuo ko cia priklauso tas vandenu nubegimas![]()
O ar gali nubėgti vandenys nepasišslinus kamščiui? Kamštis mechaniškai sulaiko... kaip suprantu ne visos pastebi, kaip jis išlrenta ( jei į klozeta įkrenta, tai nlb ir pastebėsi...)
Dom. parašė:
Arba nematėt, kad pasišalino
taigi gali net tualete iškrist ir jūs tiesiog ramiai nuleidžiat vandenį
Agnietė parašė:
Kokia čia ligoninė?
Kauno klinikos
Gelmine parašė:
Man jau antra diena kaip šalinasi kamštis. Nors pirmas vaikas, bet tikrai jau nesumaišysi su jokiom išskyrom. Penktadienį kaklelis buvo prasiveręs 1,5 cm. Šiandien …
Man jau 3 dienas, pastoviai taip padaugėja išskyrų, bet vienu kartu gabalais net taip, tai nesuprantu ar čia jau kamštis ar tiesiog 🤔
Pegile parašė:
Man jau 3 dienas, pastoviai taip padaugėja išskyrų, bet vienu kartu gabalais net taip, tai nesuprantu ar čia jau kamštis ar tiesiog 🤔
Man išskyrų visada buvo nemažai. Bet čia jau tokios kreminės, tąsios. Ir kaip sakot, tokiais gabalais eina. Tokios ne kaip visada
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai