gretunee parašė:
Nesake nieko kiek laikys![]()
Super, kad taip greitai viskas isitaise ;) Ir toj ligoninej nera tip blogai pagulet kartais, viska atnesa, paduoda, na poilsis toks neprosal manau, po sunkaus persidirbimo
gretunee parašė:
Nesake nieko kiek laikys![]()
Super, kad taip greitai viskas isitaise ;) Ir toj ligoninej nera tip blogai pagulet kartais, viska atnesa, paduoda, na poilsis toks neprosal manau, po sunkaus persidirbimo
Raseliukas parašė:
Manes irgi nesveria, bet svarstykles maciau turi, tai gal laika taupo, o gal zino, kad namie galima tiksliau pasisvert, be rubu tuo paciu laiku, ka as ir darau, nes…
Manęs irgi nesveria, bet kas kart atėjus paklausia koks svoris ir įrašo. Aš prieš einant pas ją pasisveriu ryte.
Jeigu nežinočiau, tai turbūt svertų vietoje.
svajone. parašė:
Man 22+3,sveriu 61ugis 1,58
Mūsų panašus ir ūgis,ir svoris
Sveikutes!ar kuriai buvo skausmas stiprus 23savaite nugaros...?man taip uzejo skaudet,kad lekiu is darbo pas daktare,+nakti viduriavimas buvo...nukrito 2kg...vakar vaikutis buvo itin aktyvus vakare...Jetus kaip issigandau...jau vaz...O ,eiti tiesiai pas savo daktare,nes nesu uzsirasius...
Vigeri parašė:
Mūsų panašus ir ūgis,ir svoris![]()
Mano taip pat,tik kad 2kg dingo po viduriavimo naktinio...jau vos laukiu kada priims...ta nugara atrodo lyg dega is skausmo
Vabaliukas09 parašė:
Labai pergyvenau dėl jūsų jog jum tik viskas butų gerai,ir džiaugiuosi dabar jog jum jau viskas daug geriau.
Labai dziaugiuosi as pati kad viskas man gerai ir mano leliukui
Darjanka parašė:
Sveikutes!ar kuriai buvo skausmas stiprus 23savaite nugaros...?man taip uzejo skaudet,kad lekiu is darbo pas daktare,+nakti viduriavimas buvo...nukrito 2kg...vakar …
Ar priėmė daktare jus apžiūrai?
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai