Simona55 parašė:
LabukasNa mane paskyre pas Auguliene, centrinej poliklinikoj.Na bet bent pirmuoju vizitu nelabai jin man patiko.kur jus lankotes?
Aš pirmus kartus buvau pas J.Balčiūnienę, o dabar pas A.Maksimavičienę jau. Abi kolkas nenuvylė. ☺
Simona55 parašė:
LabukasNa mane paskyre pas Auguliene, centrinej poliklinikoj.Na bet bent pirmuoju vizitu nelabai jin man patiko.kur jus lankotes?
Aš pirmus kartus buvau pas J.Balčiūnienę, o dabar pas A.Maksimavičienę jau. Abi kolkas nenuvylė. ☺
gabcpl92 parašė:
Aš lankausi privačiai pas ja. Mickevičiaus gatvėje. 😊
Jums lytį lengvai nustatė?
matau, visai nebedaug beliko iki pasimatymo su pilvelio gyventoju 😊
Rindre parašė:
Jums lytį lengvai nustatė?matau, visai nebedaug beliko iki pasimatymo su pilvelio gyventoju 😊
Labai lengvai. Jau nuo 20 savaites kaip pasake kas bus, taip ir liko tikiuosi 😅🤗 kas kart kai einu pas ja, vis pasiteirauju ar tikrai. 😅 nebedaug jau visai! 😊
gabcpl92 parašė:
Labai lengvai. Jau nuo 20 savaites kaip pasake kas bus, taip ir liko tikiuosi 😅🤗 kas kart kai einu pas ja, vis pasiteirauju ar tikrai. 😅 nebedaug jau visai! 😊…
Smagu, žiūrėsiu ką mano gydytoja pasakys, jei nepasakys, būtinai apsilankysiu pas jūsiškę. Ko laukiate?
Rindre parašė:
Smagu, žiūrėsiu ką mano gydytoja pasakys, jei nepasakys, būtinai apsilankysiu pas jūsiškę. Ko laukiate?![]()
Ne tik nuo gydytojos priklauso ar pamatys lytį 🙂
Kandeliarija parašė:
Ne tik nuo gydytojos priklauso ar pamatys lytį 🙂
Žinau
Sveikos, jungiuosi prie jūsų, tai jau antras mano nėštumas ir antrą k jungiuosi i grupę su naujom narėm. Turiu pasakyti, kad si grupė, pirmo nestumo metu atvede man daug gražių zmoniu, vaikų gimtadienių ir net nuostabią draugystę. Tikiuosi susibendrausime ir padesim viena kitai
agnesia.zu parašė:
Sveikos, jungiuosi prie jūsų, tai jau antras mano nėštumas ir antrą k jungiuosi i grupę su naujom narėm. Turiu pasakyti, kad si grupė, pirmo nestumo metu atvede man…
Zinoma.. Labai smagu , kad musu vis daugeja
Rindre parašė:
Smagu, žiūrėsiu ką mano gydytoja pasakys, jei nepasakys, būtinai apsilankysiu pas jūsiškę. Ko laukiate?![]()
Mergytės 😍
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai