mompower parašė:
Mamulės, ar skiepysitės nuo kokliušo? Man jau siūlo skiepytis...
Nestumo metu atsisakiau, jokiu skiepu
mompower parašė:
Mamulės, ar skiepysitės nuo kokliušo? Man jau siūlo skiepytis...
Nestumo metu atsisakiau, jokiu skiepu
Estelle parašė:
Tikrai ne.
Lietuvoj nesu girdejus, kad nestukem siulytu si skiepa
Izabele31 parašė:
Rekomenduoju skaityti knygą " gimdymas su šypsena". Ar jūs pora einate į gimdymo kursą? Knyga parašyta rekomenduoti porai eiti į gimdymo kursą kad būsimi tėveliai b…
Po pirmojo gimdymo galvojau, kad tą knygą pirmiausia reikia sudegint, nes man nieks neveikė, nors aš tuos hipno seansus darydavau kasdien paskutinius mėnesius. Kursuose kažkiek naudingos informacijos pasiėmėm tikrai
Izabele31 parašė:
Rekomenduoju skaityti knygą " gimdymas su šypsena". Ar jūs pora einate į gimdymo kursą? Knyga parašyta rekomenduoti porai eiti į gimdymo kursą kad būsimi tėveliai b…
I jokius kursus vyro nesusivesiu, tad teks pačiai nusiteikineti ir linkėti geriausio 😆
Ingka parašė:
I jokius kursus vyro nesusivesiu, tad teks pačiai nusiteikineti ir linkėti geriausio 😆
Jei vyras planuoja dalyvauti gimdyme, tai visai verta, nes pamoko, kaip padėt sąrėmių metu. Jei ne vyro masažai, nežinau kaip būčiau atlaikius
Liūto ūsai parašė:
Jei vyras planuoja dalyvauti gimdyme, tai visai verta, nes pamoko, kaip padėt sąrėmių metu. Jei ne vyro masažai, nežinau kaip būčiau atlaikius![]()
Smagu kad masažai gelbėjo 🙂 abejoju dėl savęs, kad to užteks. Skausmui esu labai nepakanti
Qwert parašė:
Sveikos, pas mane 26sav+1d. Karts nuo karto sukieteja gimda, nepriklausomai nuo to ka veikiu buna kai pvz tvarkausi namus, o buna net miegant. Ar cia normalu? Nera …
Ar tempia pivo apacia ar kietas pilvas?
Liūto ūsai parašė:
Jei vyras planuoja dalyvauti gimdyme, tai visai verta, nes pamoko, kaip padėt sąrėmių metu. Jei ne vyro masažai, nežinau kaip būčiau atlaikius![]()
Oi man tas pats buvo vyrui liepiau masazuot ir vis saukiau stipriau stipriau 😂 o tas sako negaliu stipriau sakau tik trink 😂 po gimdymo pamačiau kad masazavo iki odos nutrinimo ir sasai net buvo, bet tuo metu nieko nejutau jutau kad geriau būna masažuojant 😊
Atide. parašė:
Oi man tas pats buvo vyrui liepiau masazuot ir vis saukiau stipriau stipriau 😂 o tas sako negaliu stipriau sakau tik trink 😂 po gimdymo pamačiau kad masazavo iki od…
Chi chi chi
jetus aš perskaičiau jūsų komentarą ir negaliu nustot krizent
aš kai gimdžiau pirmąjį sūnų vyro masažai irgi labai padėjo. Sarėmiai truko vos ne parą, aš griežtai buvau nusistačius prieš nuskausminimą tai vargšas vyras visą tą parą nemiegojęs ir nevalgęs tik trynė man nugarą ir dėjo kompresus ant kaktos. Dabar skamba kraupokai, bet tuo metu rodos gyvybės ir mirties klausimai sprendžiasi
dėkinga likimui esu už tokį superinį vyrą
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai