taliama parašė:
geras water wipes duoda jos lb man pasiteisinusios😊
Kainikė jų irgi gera, tai jei pasiteisins prašysiu per lankymus dovanų
pasiėmiau pakuotę į ligoninę
taliama parašė:
geras water wipes duoda jos lb man pasiteisinusios😊
Kainikė jų irgi gera, tai jei pasiteisins prašysiu per lankymus dovanų
pasiėmiau pakuotę į ligoninę
tinaaa1998 parašė:
Kainikė jų irgi gera, tai jei pasiteisins prašysiu per lankymus dovanųpasiėmiau pakuotę į ligoninę
is po pirmagimes gaunu nuolaida maksimoj nors ir 20% tai biski pigiau
Sveikos,
Turiu problema su uzkietejusiais viduriais, tai tiek siandien teko stumti, kad valantis ant popieriaus pamaciau rozines isskyras, cia buvo ryte, daugiau nesikartojo, ant kelnaiciu irgi jokiu kraujo zymiu🤷♀️
Mastau, gal truko kokia kraujagysle maksty nuo tokio stumimo, gal kuriai kazkas panasaus buvo? 🤔
Panama parašė:
Sveikos,
Turiu problema su uzkietejusiais viduriais, tai tiek siandien teko stumti, kad val…
O isskyros is maksties ar uzpakalio? Draugo hemorojaus ner? Man truko hemorojus praeita savaite, tai kraujo ohoho buvo🙈🙈🙈😵
Panama parašė:
Sveikos,
Turiu problema su uzkietejusiais viduriais, tai tiek siandien teko stumti, kad val…
Tai tiesiog turbūt iplaisa atsirado, turėtų uzgyti,bet dbr tiek nesikankinkit,geriau microlax koki naudokit..
avizinis_sausainis parašė:
O isskyros is maksties ar uzpakalio? Draugo hemorojaus ner? Man truko hemorojus praeita savaite, tai kraujo ohoho buvo🙈🙈🙈😵
Is maksties
hemarojaus neturiu dar
Illusion parašė:
Tai tiesiog turbūt iplaisa atsirado, turėtų uzgyti,bet dbr tiek nesikankinkit,geriau microlax koki naudokit..
Apie zvakutes ir as pagalvojau, aciu, reiks nusipirkti ;)
Illusion parašė:
O as nei mezgu,nei neriu, nei skaitau ką,nes visas dienas kovoju su vaiko ožiais 🤣🤦 būtų man kas sake,kad ties 2 metais tokie ciudai prasideda... 🤦 Dar tik 16 val.o…
Oi kaip aš jus suprantu 😬 kartais laukiu nesulaukiu, kada miegot paguldysiu 🙈🙈🙈 maniškis dar ir super aktyvus, visur reikia dalyvauti... žodžiu peržengus 2,5 metukų ribą, ožiai tik išaugo 😆😆 sekundei nusisuki, jau žiūrėk išsitraukė sviestą iš šaldytuvo ir tepa sumuštinius 🤦🏻♀️ toks jau visas duris atidaryt moka, visur užlipt, sakau geriau be baldų išvis gyvent 😂 jau atsibodo naujas apsaugas spintelėms pirkt 😁
Liuci parašė:
Mes čia forume labiau įpratusios pasiskųsti, padejuotio gal yra mamyčių kurios daugmaž gerai jaučiasi ir yra pakankamai aktyvios? Nors ir į vakarą jaučiu susit…
Sveiki. Mano savijauta pakankamai nebloga , stengiuos neuzsiguleti , bet dabar bandau be reikalo kažkur nesitampyti tuo labiau , kad ,,korona,, plinta. 🤔
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai