Odetaboc parašė:
Girdejot tokiu atveju, kad issuko kojas ir rankas, ar cia pati issigalvojot?![]()
Kam tokius dalykus reikėtų issigalvoti? LOL
Odetaboc parašė:
Girdejot tokiu atveju, kad issuko kojas ir rankas, ar cia pati issigalvojot?![]()
Kam tokius dalykus reikėtų issigalvoti? LOL
Kukuliukė9 parašė:
Kam tokius dalykus reikėtų issigalvoti? LOL![]()
Bet tai būna ir gimdymo ir CP traumų 🤷♀️
Tai irgi galima prisiskaityti.
Aš nieko nesakau, nes pati nesu iki galo susipažinusi, bet keista kai keli skirtingi gydytojai kalba apie tokią procedūrą kaip eilinį medikų atliekamą procesą.
Kukuliukė9 parašė:
Aha prisiskaičiau![]()
Nu jau tikrai, idomu, kur skaitet🤔gi jus nedarykit, jei nenorit, bet sakyti tokius dalykus tai jau labai keista 🤦♀️Jei taip butu, kaip sakot, gi daktarai nedarytu sito metodo 😁negi manot, kad jie specialiai taip daro, nesuprantu tikrai
Kukuliukė9 parašė:
Aš prieš apsukimą, aiškus dar gali iki gimdymo ir apsiversti, bet apsukimo nesutiksiu daryti, ne ačiū, man nereikia, kad vaikui rankas kojas išsuktų
Negąsdinkit mamyčių nerealiais faktais. Nieks nedaro apsukimo per prievartą, jei leliukas nepaslankus - jo nesuka. Tai normali procedūra ir taikoma dažnai. Jei maniškis nebūtų apaivertęs, aš tikrai būčiau bandžiusi apsukimą.
ausreleee parašė:
Nu jau tikrai, idomu, kur skaitet🤔gi jus nedarykit, jei nenorit, bet sakyti tokius dalykus tai jau labai keista 🤦♀️Jei taip butu, kaip sakot, gi daktarai nedarytu …
Tai ar aš jumis agituoju nedaryti?
Dėl manęs nors ir trigubą salto nuo medžio galite daryti, aš paskaičiau, man užteko pasiskaityti, kad deja nėra daug medikų sugebančių tai atlikti, pačiame tėvų darželyje yra straipsnis, vienas iš šalutinių poveikių yra vaisiaus mirtis. Ačiū, bet aš ne rizikuosiu, jūs kaip norite.
Veiksmingumas yra iki 85%
Plius nėra garanto, kad vėl ne atsigręš.
Jūs norite jūs darykitės, bet kodėl aš turėčiau ploti katučiu ir sakyti, kad aš esu už, jai esu prieš?
Kukuliukė9 parašė:
Kam tokius dalykus reikėtų issigalvoti? LOL![]()
Nereiketu cia rasineti tokiu nesamoniu kai foruma skaito vien nescios moterys. O gal po jusu tokiu neapgalvotu zinuciu kazkas nemiegos savaite, ar del to jus jausites geriau?🤷🏻♀️
O jei jau skaitot, tai ir apie cezario begalybe galimy komplikaciju paskaitykit, tiek ir naturalus gimdymas ne visada buna sklandus ir be problemu. Skaitykite tada apie viska. Tik idomu, tiek apsisvietus manau, kad nei vieno budo nenoresit rinktis, o tai ka dabar daryti su pilve gyvenanciu zmoguciu??😊😊😊
Odetaboc parašė:
Nereiketu cia rasineti tokiu nesamoniu kai foruma skaito vien nescios moterys. O gal po jusu tokiu neapgalvotu zinuciu kazkas nemiegos savaite, ar del to jus jausit…
Hiperbolizuojate, aš išsakiau savo nuomonę, kad nesidarysiu apsukimo, paskaičiau, pasakiau, kodėl.
Ir gimdymo metu ir cp metu visko gali nutikti, bet tai nebūtinai jau nuo manęs, o greičiau nuo aplinkybių priklausys. Aš esu prieš apsukimą, jo nedarysiu, buvo paklausta kodėl, aš atsakiau. Aš taip pat esu nėštukė ir turiu teisę pasisakyti, ar pagal jus galima tik vieną vieningą nuomonė forume? Pagal jūsų kurpalį viskas turi būti?
Ir labai objektyvu spręsti kas nusišneka, o kas protingai šneka, tai labai daug pasako, apie oponento kultūrą ir išprusimą.
As manau kad cia yra forumas kur gali pasisakyti abi nuomoniu puses. Ir nereiktu pulti
tegul mamytes pacios sprendzia ar gydytoju nuomones klaustyti, ar mamyciu patirtimis ar tiesiog nuomonemis.
Cia tam ir skirta vieta, pasisakyti savo nuomone. Tai as mielai ta ir toliau noreciau daryti o ne tik viena pozicija skaityti
bukim tolerantiskos visokioms nuomonems, nes tikrai taps neidomu jei visos vienodos nuomones zinutes bus
Gant-e parašė:
As manau kad cia yra forumas kur gali pasisakyti abi nuomoniu puses. Ir nereiktu pultitegul mamytes pacios sprendzia ar gydytoju nuomones klaustyti, ar mamyciu …
Aleliuja ❤️
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai