Vivi33 parašė:
Sveikos merginos
Vakar buvau eilinėje apžiūroje . Susirinkau puokštę dėjonių ir abejonių...
Dviejų savaičių paklaida yra normalu. Man su pirmagime taip buvo, gimė termino dieną 2900, iki šiol smulki mergaitė.
Vivi33 parašė:
Sveikos merginos
Dviejų savaičių paklaida yra normalu. Man su pirmagime taip buvo, gimė termino dieną 2900, iki šiol smulki mergaitė.
gyvaciute parašė:
O kaip taip mažai priaugate svorio? Gal sportuojate?
Na kazkiek sportuoju, bet cia toks sportas nestume metu, padustu net nuo jogos dabar:D. Mano nuomone svoris daug neauga, nes valgau iprastai, kaip ir nenestumo metu, o kaloriju juk reikia daugiau. Plius negeriu alkoholio, kas nenestumo metu irgi gero nepriduoda
vat ir gaunasi kaloriju rezervas. Bet cia tik mano isvedziojimai
Vivi33 parašė:
Sveikos merginos
Man trečiadienį buvo 35 sav. vaikutis svėrė 2.266kg nieko blogo dėl to nesake, bendra kai veda skaičių iš visų rodmenų tai viskas kaip ir norma. Mano pilvas ir nedidelis svoris apie 6kg priaugtas dabar net biški krenta.... Valgau kaip visada ką valgydavau tik vakarais dabar vaisių norisi labiau negu sunkaus maisto kokio nes vasarą. Biški neramu jog mažas vaikutis, bet kol nieko blogo nesako bandau kažkaip ramiai reaguoti
stonziv parašė:
Na kazkiek sportuoju, bet cia toks sportas nestume metu, padustu net nuo jogos dabar:D. Mano nuomone svoris daug neauga, nes valgau iprastai, kaip ir nenestumo metu…
Valgau ir aš atrodo įprastai, alkocholio niekad nemėgau, bet va +17kg😁
gyvaciute parašė:
Ir aš taip pat- valgau tiek pat o svoris auga. Akušere sakė nuo KMI priklauso. Pas ką mažesnis priauga daugiau dažniausiai čia, bet ne taisykle!
O stambesnes moterys dažnai būna išvis nieko nepriauga ;)
gyvaciute parašė:
Foto skiria kelios dienos, suknelė to paties modelio. Pilvukas nusileido?
Apsimaukit ta pacia suknele neina suprast😁
gyvaciute parašė:
Pasikeitusi parašė:
Ir aš taip pat- valgau tiek pat o svoris auga. Akušere sakė nuo KMI priklauso. Pas ką mažesnis priauga daugiau dažniausiai čia, bet ne taisykle!
Pas mane irgi jis ypač augo paskutinį mėnesį. Bijau net ant svarstyklių lipti. 🙈 +16. Gal man neįprasta, nes prieš nėštumą visą laiką 49 kg laikydavosi, tai per žemas KMI buvo. O apetitas jau buvo susinormalizavęs jau kurį laiką, bet paskutinę savaitę vėl kažkoks nenormalus. Gaminuosi maistą, valgau normaliai 3 k/d, bet išalkstu po 1-2 val. 😀🙈 Tada į trasą užkandžiams vaisiai, uoguos, Corny batonėliai. 😀
karolinna parašė:
Labas mamytes klausimelis toms kurioms jau pilvukas pupso ir paskutinis menesis. Kaip su kelionem po lietuva ar siaip koks tolimesnis pasivazinejimas? Bunat jau tik…
As jau nebevaziuoju niekur nes ilgai nepavaikstau, greit pavargstu tai naudos is manes mazai. O ir paciai nebe ta sveikata ilgas keliones pernesti ar siaip isvykas. As jau namuose tingiu kazka tvarkytis, tai kazkur vaziuoti jau tikrai nebesinori
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai