Povy parašė:
Aha, poto kokia baranką pagarinsiu. 😅😅😅
🤣🤣👌
Povy parašė:
Aha, poto kokia baranką pagarinsiu. 😅😅😅
🤣🤣👌
malinkaja8 parašė:
Sveikos mamos, norejau paklausti tu kuriu maziukai gime mazo svorio, apie 2,8kg, kiek sveriat dabar? mums 5 men uz savaites ir sveriam apie 6,3kg, del koronos pas m…
Sveika,gimė mano mažylė 2.620kg dabar yra 4 mėnesiai ir dvi savaitės, tai sveriam 7.700kg
malinkaja8 parašė:
Sveikos mamos, norejau paklausti tu kuriu maziukai gime mazo svorio, apie 2,8kg, kiek sveriat dabar? mums 5 men uz savaites ir sveriam apie 6,3kg, del koronos pas m…
Man atrodo kad viskas yra gerai su jūsų mažiuko svoriu. Jau padvigubėjot, o toks ir tikslas iki pusmečio
Aš turiu ir garintuvą su trintuvu, ir paprastą garintuvą, tai darysiu su paprastu, nes tiesiog mažiau maisto susigadina. Įmetei į paprastą garintuvą nedidelį daržovės gabaliuką ir paskui puoduke su blenderiu sutrynei. O tie, kur su jau su trintuvu, kad pasiektų peiliukai, reikia daugiau maisto, o suvalgo šaukštelį. Kai pradeda valgyti didelį kiekį, tai ir trinti jau nebereikia.
Dėl ankstyvo primaitinimo šį kartą žadėjau nuo 5 mėn (bet nesigaus), nes su 2 vaikų patirtim matau, kad sunku didinti porcijas, o augant vaikui pradeda labai sunkiai augti svoris (maniškiams). Ir iš tikrųjų geležies atsargos nuo 6 mėn mažėja ir geležį užkelti kartais būna sunku net su papildais. Be to, jeigu vaikas po nedaug valgo, sunku nujunkyti (apie didelius kalbu). Tai galvojau, kad 5 mėn prisiragaus visko, o nuo 6 mėn jau didinsiu kiekius.
malinkaja8 parašė:
Mano gimė 2,9kg panašiai kaip jūsų, bet aš maitinau mp tik mėnesi, deja svoris neaugo, dabar valgo mišinuką visiškai tai sveria jau 8,3kg.
Agnė M.A. parašė:
Sveikoskokius kremukus ar aliejukus naudojat kūdikių odelei?
![]()
O kažkas negerai yra odelei? Maniškiui kai buvo išsausėjimas padėjo biodermos kremukas.
malinkaja8 parašė:
Gime 3.1, dabar 5 menesi 6.4. Tai mano coliuke pagal kitus ir mazesnius gimusius. I ugi auga greiciau nei i svori - dabar 67 cm.
Rasiau nesenai, kad biski neramino mane nedidelis svorio prieaugis ir nevalgumas si menesi, bet gydytojas kaip ir nuramino.
Manau tikrai nera ko nerimauti, svoris padvigubintas, jeigu vaikas guvus tai ir viskas ok.
myeva parašė:
Gime 3.1, dabar 5 menesi 6.4. Tai mano coliuke pagal kitus ir mazesnius gimusius. I ugi auga greiciau nei i svori - dabar 67 cm.
Mūsų visiškai identiška situacija su gimimo ir dabartiniu svoriu bei ūgiu
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai