Kristi_ana parašė:
Gimėm 2895kg 5 mėn 6,5kg
Mus iš ligoninės tokiu pat svoriu išleido, per 5 mėn irgi tiek pat kaip jūs priaugom 😊
Kristi_ana parašė:
Gimėm 2895kg 5 mėn 6,5kg
Mus iš ligoninės tokiu pat svoriu išleido, per 5 mėn irgi tiek pat kaip jūs priaugom 😊
Agnė M.A. parašė:
Sveikoskokius kremukus ar aliejukus naudojat kūdikių odelei?
![]()
Mums padeda sviestmedžio aliejus ir vaikiškas ramunėlių aliejus
Mandarinu_feja parašė:
Na, ką, mes po kinezeterapiautės konsultacijos... Kaip ir galvojau - stipriai padidėjęs raumenų tonusas. Labai pykstu ant šeimos daktarės, kad nudurnino mane ir sak…
O jus pas ortopeda-traumotologa ar neurologa nesilankėte? Kad nepastebėjo raumenų tonuso padidėjimo?🤔
inusiukas parašė:
O kažkas negerai yra odelei? Maniškiui kai buvo išsausėjimas padėjo biodermos kremukas.
Na pasauseja vietom. Tai tepu arba weleda aliejukas arba avene kremą dar turiu nuo vyresnio vaiko. Įdomu ką kitos naudoja.
Arbatata parašė:
O jus pas ortopeda-traumotologa ar neurologa nesilankėte? Kad nepastebėjo raumenų tonuso padidėjimo?🤔
Jūs gal kanors man galite paaiškinti, nes aš nesuprantu visiškai, kur kada ir kodėl reikia lankytis, einam mes tik pas vaiko gydytoja į mėn kartą skiepų ir viskas. Kur dar reikia? Ortopeda? Kur dar? Prašyti siuntimo ar pati gydytoja turėtų pasiūlyt??
selena5 parašė:
Jūs gal kanors man galite paaiškinti, nes aš nesuprantu visiškai, kur kada ir kodėl reikia lankytis, einam mes tik pas vaiko gydytoja į mėn kartą skiepų ir viskas. …
Pas orto ideliausia buvo pati pirma men pasirodyt. Bet galima ir dbr. Jei nera uzesiu ir pan, tai pas kardio nereikia. Jei su skrandziu ok, pas gastro nereikia. Jei tonusai ok, pas neuro nereikia. Odontologas, idealu, kai pirmu dantys pasirodo. Akytes iki metu pasirodyt. Daugiau kaip ir nesusidurus.. pediatre nebent krauja gali siust priduot, jei kyla abejoniu del ko nors..
Agnė M.A. parašė:
Na pasauseja vietom. Tai tepu arba weleda aliejukas arba avene kremą dar turiu nuo vyresnio vaiko. Įdomu ką kitos naudoja.![]()
Aaa aš šiaip kažko spec nenaudoju, tik va nuo seiliu žandai išsausėję buvo tai bioderma lb padėjo, o va po pagurkliu pašutę irgi nuo seiliu, tqi padėjo veledos kremukas ir su tom sporom talkas. O daugiau, turiu visokiu mėginuku tai naudoju seba med teplioju jis toks riebokas. Vis kažką randu
kai pridovanojo gimdymo namuose
Wiku parašė:
Pas orto ideliausia buvo pati pirma men pasirodyt. Bet galima ir dbr. Jei nera uzesiu ir pan, tai pas kardio nereikia. Jei su skrandziu ok, pas gastro nereikia. Jei…
Ačiū, bent kažkiek aiškiau. Aš kadangi pirmąkarte mama tai įdomu iškur tokius dalykus turėčiau, žinoti? Ar tai neturėtų kažkas suteikti šitą informacija ar pačiai reikia domėtis 🤔
selena5 parašė:
Ačiū, bent kažkiek aiškiau. Aš kadangi pirmąkarte mama tai įdomu iškur tokius dalykus turėčiau, žinoti? Ar tai neturėtų kažkas suteikti šitą informacija ar pačiai r…
Pediatre pasiuncia pati, kur reikia, jei mato reikala.
myeva parašė:
Labai dziugu skaityti! 😉👍
🌹na kaip jūsų buvo pirma naktelė po skiepo ? Kiek buvo pakilusi temperatūra ? Mums tai toks ant ribos buvo, kaip ir nebuvo temp, bet labai keistai - šaltu prakaitu vis buvo išpiltas ir dažnai labai vėsus visas kūnas 🤔
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai