amberiukas parašė:
Stovint pries karusele kaireje puseje yra ijungimo/isjungimo stumiamas mygtukas ir salia spaudziamas, tai as ta spaudziama naudoju, nes galima isjungti sviesele, vi…
Aciu, rytoj bandysiu spaudeliot. Gal ir sugedus blemba
amberiukas parašė:
Stovint pries karusele kaireje puseje yra ijungimo/isjungimo stumiamas mygtukas ir salia spaudziamas, tai as ta spaudziama naudoju, nes galima isjungti sviesele, vi…
Aciu, rytoj bandysiu spaudeliot. Gal ir sugedus blemba
Vai00 parašė:
Pas mus ir situacija panaši😀 vadinasi ne man vienai taip😀 .. kai lauke būnam tai reikia vežimą stumdyti, kitaip tik kokias 10-15 min pasnaus. Ir aplamai lauke apie …
Oj, tikrai ne jums vienai 😆 Gerai, kad jums lauke 1 - 1,5 val. išmiega, su saviškiu tai kokias 30 min. išbūnu ir jau reikia greit sukti namo, tai su vyresnėliu normaliai lauke ir nepabūnam 🙄 Tai laukiu pavasario, kai jau bus sportinuke, daugiau matys, bus įdomiau, tai galės sėdėti ir visur spoksoti, galėsim lauke pabūti ilgiau 😄
Kisulita parašė:
Oj, tikrai ne jums vienai 😆 Gerai, kad jums lauke 1 - 1,5 val. išmiega, su saviškiu tai kokias 30 min. išbūnu ir jau reikia greit sukti namo, tai su vyresnėliu norm…
Aš pabandžiau white noise šalia vežimo įjungt - išmiega nemažai
lince_ parašė:
Baby+ 😊
Ačiū 😊
rimanteko parašė:
Aš maitinu pati, bet manoji dienos metu niekada nebeužmiega valgydama. Ir jau gerą mėnesį taip 🙂
Kokį migduką duodate? 🙂 Su pirmagimiu labai pasiteisinęs dalykas, vyresnėlis vis dar miega su savuoju, tik bėda, kad nebesiuva tokių, kokį jis turi, tai nėra kaip pakeisti, o jau nusidėvėjęs baisiai 🙈
Evelina_pr parašė:
Mano mergytė pradėjo čiulpti apatinę lūpą, ar jūsų kurios nors vaikas irgi taip daro? Nežinau ar čia gali būti kažkas negero 🙈
Prikanda kartais. Nzn gal ciulpia
Laimushke parašė:
Sveikos, kokius naudojate apsauginius kremukus veidui nuo šalčio vežant į lauką? Mes naudojam šį, apsaugo gerai, beet - visada grįžus iš lauko jaučiu, kad veidukas …
Weledos
kandoriuke parašė:
Aš welledą arba sviesmedžio sviestą.
Ištrauks, kantrybės, tegul bando pati ;)
Requem parašė:
Hello, kas turit tokia karusele, norejau paklausti ar ji suka tuos meskius ratu? Ar ne?
Tokią pačią turim. Suka ratu, yra du garso režimai, baltas triukšmas, muzikėlių. Maniškei patinka, būna beklausydama pati užmiega, o ir atsibudus dairosi..
Agnė_LTU parašė:
Nu tai vadinasi galiu dziaugtis, kad maniske gerai miega dienaapie 1-1.5val lauke pamiega, kai griztam is pasivaiksciojimo palieku lauke. Dazniausiai zadinti ei…
Baltai pavydžiu 😃 Aš tikiuosi, kad paaugęs ir maniškis ims geriau miegoti, nes matosi, kad ir jam pačiam reikia ilgesnių miegelių, kad būtų geriau pailsėjęs 😊
braskyte22 parašė:
Jau eina.. Iš pradžių buvo namie, tada sirgom covidu, o tada pasveikus leidom darziukan. Kai būdavo 3,tai roks chaosas namie.. Išvis nesuprasdavau, kada migdyt vaik…
Blyn, aš įsivaizduoju koks namie turėtų būti chaosas su trim vaikais 🤯🥴 Aš irgi dažnai būna palaikau mažąjį nemiegantį ir pervargusį, verkiantį, nes kol su ruošiu vyresnėlį pietų miegeliui, tai labai daug laiko praeina, mažiukas ir suirzti spėja, ir įsiverkti, tokios situacijos labiausiai į neviltį varo, nes nepersiplėšiu, o mamos abiems reikia 😔
Zaneta.Z parašė:
Aš pabandžiau white noise šalia vežimo įjungt - išmiega nemažai![]()
Mano pirmagimiui labai gerai veikė kai įjungdavau per apps'ą white noise arba lietaus garsą, o šiam neveikia, atrodo, kad erzina kaip tik 🙊 Jeigu nėra labai šalta, tai vežimėlio tą stogą nuleidžiu, tada mato medžius, tai žiūri, kažkiek įdomu, pabūna ilgiau ramus 🙂
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto