Shmile parašė:
Mamytės, nesureikšminkit vežimo ir neinvestuokit belekiek. Tikrai neverta. Tas laikas taip greit prabėgs, ir šiaip tuo metu mažiausiai bus kada vežimu džiaugtis 🙈 B…
Paantrinu, nors mane sunkiai kas būtų įkalbėjęs nėštumo metu
irgi taip pat susilaukėm dvynių po ilgų metų bandymo, taip pat atrodė šitiem vaikam aš viską kas geriausia pirksiu, bet jiems gimus supranti, kad neverta 🙈 ne dėl to, kad jie neverti geriausio, o dėl to, kad pvz. bugaboo lopšių mes praktiškai nenaudojom - vaikai visiškai nenorėjo juose gulėti. Dabar panaudojom dažiau sėdimas dalis, bet visumoj būčiau pirkusi daaar pigesnį variantą, nes tai per laikina ir vaikai absoliučiai to nepajaučia. Verta, manau, investuoti į čiužinukus (nors mano vaikai nemiega lovelėse, bet tiems, kurie tiki, kad jų miegos 😊), į buteliukus (jei prireiks), į autokėdutes
dėl savęs ir laiko pasidaryti kitus darbus - į visą įrangą (man pradžioje buvo reikalingas pientraukis, tad rekomenduoju tik spectra, taip pat iki šiol neįsivaizduoju savo kasdienybės be sterilizatoriaus, mišinio gaminimo aparato, o jau dabar ir be beaba garintuvo).
Gal kitos iš patirties pasakys dar pasiteisinusių daiktų, pvz, maitinant leliukus pačioms, man tą teko daryti tik kelis mėn.