Pirmąkart parašė:
Vasario menėsį rajone gyvenantiems davė 300e. Pusę sumos gimus vaikui perveda, kitą pusę, kai vaikui sueina metai.
Ačiū merginos. Man gimdyti dar ne tuoj, bet turbūt gausim. Dėkui už atsakymus💕
Pirmąkart parašė:
Vasario menėsį rajone gyvenantiems davė 300e. Pusę sumos gimus vaikui perveda, kitą pusę, kai vaikui sueina metai.
Ačiū merginos. Man gimdyti dar ne tuoj, bet turbūt gausim. Dėkui už atsakymus💕
Akynimod parašė:
Prieš 2mėn gavo rajone 150€ ir gaus 150€ kai vaikui sueis 1 metukai![]()
Ir dar svarbi detalė - turi būti registruotas rajone ne mažiau metus. O mes negausim nei iš Rajono nei iš Šiaulių.. 😒
Renaciuke111 parašė:
Ir dar svarbi detalė - turi būti registruotas rajone ne mažiau metus. O mes negausim nei iš Rajono nei iš Šiaulių.. 😒
Betai kokia nesamone
irena86 parašė:
Betai kokia nesamone
Aš irgi taip sakau.. Mes nuo spalio 1 d. registruoti rajone. Pirkom būstą pagal programą skatinančią jaunas šeimas gyventi rajone, o čia matai kaip gaunasi.. Aš dar dviejų lelyčių laukiu, tai būtų parama.. kurios deja negausim..
Renaciuke111 parašė:
Aš irgi taip sakau.. Mes nuo spalio 1 d. registruoti rajone. Pirkom būstą pagal programą skatinančią jaunas šeimas gyventi rajone, o čia matai kaip gaunasi.. Aš dar…
Mums jau bus metai. Tai žiūrėsim. Gimdyti spalį. Abu su vyru rajone registruoti esam 🌞
Renaciuke111 parašė:
Aš irgi taip sakau.. Mes nuo spalio 1 d. registruoti rajone. Pirkom būstą pagal programą skatinančią jaunas šeimas gyventi rajone, o čia matai kaip gaunasi.. Aš dar…
O tai gal vyras registruotas mieste, nes tada pasirinksit, kad registruojat mieste, o ne rajone. Mes taip darom, nors gyvenam rajone ir aš deklaruota rajone, bet vyras deklaruotas Šiauliuose tai ir vaikus registruojam miesto metrikacijos skyriuje, o ir gyvenamą vietą deklaruojama mieste, kad į darželį galėtų eiti mieste.
Renaciuke111 parašė:
Jei nepaslaptis kur persikelet? Sveikinu su dviem mazyliais
Harika parašė:
O tai gal vyras registruotas mieste, nes tada pasirinksit, kad registruojat mieste, o ne rajone. Mes taip darom, nors gyvenam rajone ir aš deklaruota rajone, bet vy…
Na vyras su vaiku deklaruotas mieste dėl mokyklos. Bet naujų vaikučių negaliu mieste registruot, nes negausiu papildomos subsidijos dėl būsto paskolos 😑 Komplikuota žodžiu 🙂
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai