2021.03.24 18:36 (prieš 5 m.)
Vikotia parašė:
Sveikos, mamytės, norėjau paklausti kiek jūs tašių susiruošėte?😊 Dedu dedu ir žiūriu kad minimum reikia 2 tašių, nenoriu per daug daiktų prisikraut, nes nuo ligonin…
Mes kadangi važiuosim gimdyti į kitą miestą ir vyras pasiliks po gimdymo kartu, tai viską bandžiau susikrauti. Gavosi didelis kelioninis lagaminas ir viena tašė į gimdyklą, plius autokėdutė ir planuoju dar pasiimti žindymo pagalvę dideliam maiše atskirai (sakė draugės labai verta ją iškart turėti, nes parodo daug naudingų žindymo pozų ligoninėje su ja).
tina8 parašė:
Na va as jau palatoje, priemime tonus matavo sake viskas gerai. Pamatavo spaudima 135/85 sako normalus net nezinau kodel jus siuncia bet jei siuncia tai guldom tada…
Mano draugei taip buvo, tai visos dienos šlapimą rinko į didžiulį stiklainį ir kitą dieną tyrė, kiek jame baltymo pėdsakų buvo per visą dieną susikaupę.
Aš norėjau pasiteirauti, ar kuri nors esate jautusi skausmą/dūrimą grynai užpakalio centre iš vidaus? Tarsi ten koks kaulas būtų, kurį labai duria iš vidaus (lyg ir ne nuo stuburo skausmas, net sunku įvardyti tiksliai kurioj vietoj). Man buvo užvakar naktį ir šiąnakt, ryte atsikėliau lyg niekur nieko, bet kai ėjau į wc naktį, tai lb skaudėjo. Galvoju, gal galvytė leidžiasi į mažajį dubenį ir įsistatinėja jau, kaip manot ar gali taip būti? Be abejo, kitą savaitę eisiu pas gydytoją, tai pasiteirausiu, tik šiaip įdomu, ar ir jūs kažką panašaus esate jautusios.😊