July Angel parašė:
Buvau mokymuose, tai buvo kalbėta, kad visose tokiose priemonėse (gultukai, auto kėdutė) mažiukas neturėtų praleisti ilgiau nei 2 val. Per dieną.
Tai per dvi valandas tikrai galima toli nuvaziuoti...
July Angel parašė:
Buvau mokymuose, tai buvo kalbėta, kad visose tokiose priemonėse (gultukai, auto kėdutė) mažiukas neturėtų praleisti ilgiau nei 2 val. Per dieną.
Tai per dvi valandas tikrai galima toli nuvaziuoti...
July Angel parašė:
Na tai čia ir mokymų nereikia
dėl to ir sakau, kad pajūris per toli atrodo. Pirmagimio irgi nevežiojom tokio mažo ilgai.
Sveikos, na va vakar su vyru vakare pažiurėjome gimdymo kursus, tikrai sužinojau daugiau nei žinojau, o vyras šaunuolis išklausė iki pat galo ir taip mačiau, kad jam buvo tikrai idomu... Streptokoko atsakymas neigiamas🙏laukiau atsakymo 7 dienas, papilomų pilna ant kaklo atsirado ir tikrai turiu tam polinkį, nes pas mamą jų tikrai yra, paruošiamųjų sarėmių manau tikrai aštrių nėra pas mane, taip pamaudžia apačią, nugarą, bet nieko labai jau tokio ypatingo nėra, manau kai jau rimtai bus tai tikiuosi, kad atskirsiu, magnio gerti man jau nebegalima nuo 35 savaitės🙏vizitas birželio 16 labai laukiu, nes kuo toliau tuo baisiau laukti...
Moteriškė parašė:
Gal kas kaune salinosi apgamus ar papilomas? Gali ka rekomenduoti? Ziurejau bioklinika.lt tai vieno apgamo salinimas 50e kainuoja, o karpuciu, papilomu 1vnt 21-50e,…
Sveikos, galiu pasidalinti papilomų naikinimo būdu, senas, geras, patikrintas ir niekur eiti nereikia - pasiimu plauką ir juo ties papilomos pagrindu užrišu mazgelį, papilomos "kūnas" nebegauna kraujo pritekėjimo, pamėlsta, pajuosta ir per 2-3 dienas sudžiūna ir nukrenta, nė jokio ženklo nebelieka, kad kažkas toje vietoje buvo
ir niekur eiti nereikia, ir pinigelių susitaupo, ypač, jei ne viena papiloma išdygo
aišku, gal ne iš pirmo karto pavyksta užrišti, gali tekti paprašyti mamos/ vyro/ draugės/ sesės pagalbos užneriant kilputę nenaudėlei, bet metodas tikrai veiksmingas ir neskausmingas
lengviau užrišti, jei plauką surišat kaip kad mazgą darytumėt, bet iki galo neužveržiat jo ir tada tik uždedat/užneriat ant papilomos, sunkiausia antrą mazgelį užrišt, svarbu, kad rankos nedrebėtų
gal kam bus naudinga
Gaila, su apgamais nežinau, ką padaryt, iki neštumo simpatiškas r mylėtas apgamėlis pradėjo augti, pasidarė jautrus labai ir nebedžiugina
Moteriškė parašė:
Kaip manot toks tinkamas? 🤔 as buvau skaicius jog turi bent kelios dienos po gimdymo praeiti, kad butu galima nesioti, ir tai tik po kelias val per diena?
Manau bus geras. O as girdejau kad is karto po gimdymo. As po pirmo vaiko, jau gryzus i palata is karto dejausi. Ir manau teisingai padariau
Drugelisxx parašė:
Nu pasirodykit savo pilvukusman visi sako, kad cia pas mane nieko nera:)) terminas liepos 20
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai